Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit csináljak hogy merjek...

Mit csináljak hogy merjek zuhanyozni ?

Figyelt kérdés
Nem merek zuhanyozni mert kb 20 perc megvízzel történő zuhanyzás után heves szívdobogást szoktam érezni , egyszer megmértem 4-5 percel utána - 136 volt , utóbb meg 2 percel a vízelzárás után szinte még a zuhanyzóban 161 , mit csináljak , lehet miközbe folyik a víz lehet akár 170- 180 , félek baj lesz , kád nincs , lehet csak belehergelem magam

2022. ápr. 3. 15:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
73%

Inkább a kádban való fürdéskor - ha túl meleg a víz- szokott vérnyomás és pulzus emelkedés előforfulni. De az is leginkább olyan embernél, akinek vérnyomás problémái vannak.

Én is ilyen vagyok, ezért zuhanyozni szoktam. (Pedig régebben imádtam egy kád forró vízben üldögélni.)

Zuhanyozás esetén nem szokott problémám lenni, bármilyen meleg a víz.

2022. ápr. 3. 15:49
 12/29 A kérdező kommentje:
7- igen értem , igazad van , csak arra gondolok hogy meztelenűl - samponosan nem tudnék kiszaladni a lakasból - tudom eltúlzom. Mi baja volt a barátodnak ?
2022. ápr. 3. 15:50
 13/29 A kérdező kommentje:
9- igazad van főleg melegebb vízzel olyan közelebb a forróhoz mint a langyoshoz
2022. ápr. 3. 15:52
 14/29 anonim ***** válasza:
53%

Egy alapos zuhanyozas érdemi resz KETTŐ perc.

Hajmosast meg lehet külon csinálni, csak a fejedet hsjtod le es teszed be a zuhanytálca fölé.

2022. ápr. 3. 16:00
 15/29 anonim válasza:
Egyszerűen csak rosszul lett. Nem tudom az okát de bevitte a mentő és még azon a napon ki is engedték. Nem idegeskedett egy percig sem, hogy látták meztelenül a szomszédok. A mentősök, meg nap mint nap látnak ilyeneket sőt még ennél bizarrabb dolgokat is ! Ha lány vagy ha fiú biztosan látott már mindenki olyat ami neked is van.Szerintem ahhoz, hogy ezt elengedd lépésről lépésre haladj. Az zavar, ha meztelenül látnak vagy attól félsz, hogy ott halsz meg a fürdőben ?
2022. ápr. 3. 16:02
 16/29 A kérdező kommentje:
Nem a meztelenség zavar ,csak inkább még rátesz , de mondom nem a szégyen érzet , az hogy megdöglök a zuhany alatt egy 200- as pulzussal , mert egyébként meg alacsony , de 2-3 hónapja sétáltam idegesen és 150 - volt erre rástresszeltem és legközelebbi sétánál már 170
2022. ápr. 3. 16:31
 17/29 anonim ***** válasza:
53%
Túl sok mostanság a magaspulzusos kerdés
2022. ápr. 3. 18:45
 18/29 A kérdező kommentje:
Ezt én is észrevettem , de ez a mérők miatt lehet ?
2022. ápr. 3. 19:18
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
20 perc "alapos mosakodás" meleg víz alatt, ki bírja ezt kifizetni gázban ?? Mert lakásban akkora villanybojler nincs, hogy onnan jönne a víz, marad a gázbojler. Ráadásul a gázbojler egy rosszul szellőző kis fürdőszobában erősen csökkentheti az oxigén szintet, miközben emelkedik a szén*-dioxid, netán még a szén-monoxid szintje is. Itt valami nem stimmel.
2022. ápr. 3. 20:40
 20/29 anonim ***** válasza:

Itt hogy rohan mindenki egy egyszerű zuhanyzásnál is...

Amúgy a gázos fürdőszobák tele vannak aggatva kényszerszellőzéssel.

2022. ápr. 3. 21:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!