Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » TSH, FT3, FT4 rendben. Ettől...

TSH, FT3, FT4 rendben. Ettől még lehet pajzsmirigy alulműködésem?

Figyelt kérdés

Rossz és sport hatására nem eléggé javuló állóképesség miatt nézték a pm-et, de csak ezeket.

Emellett alacsony a vérnyomásom és jó ütemben romló szívbillentyű-betegség ellenére is 50-55 a nyugalmi (pl reggeli) pulzusom. A koleszterinnel is vannak problémáim, elvileg az is lehet tünete.

A fentiek kizárhatják a pm gondokat?

2022. febr. 10. 13:10
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:

49: De hát a leírtaknak SEMMI köze az endokringológushoz.....

"hurutos köhögésem, a hátsó garatcsorgás, a rekedtség, a reflux (és a nyelőcsőrák emelkedett esélye,....., a fülzúgás..."

2022. febr. 11. 12:26
 52/55 A kérdező kommentje:

És a viszkető anyajegy. Mondom, hogy minden eszébe se jut az embernek...

Mint írtam: amelyiket volt lelkierőm mondani ÉS nem felejtettem el, azt vizsgálják is. Átlagban havonta menni kell, már tűpárnává lyuggattak és tarthatatlan diétára vagyok ítélve, mondjuk koleszterinre segített is.

2022. febr. 11. 12:29
 53/55 A kérdező kommentje:
Meg a pajzsmiriggyel hova forduljak, ahol kezelnek is?
2022. febr. 11. 12:30
 54/55 anonim ***** válasza:
Már írtam, hogy magánkórházba. Ha van rá lóvéd..
2022. febr. 11. 13:03
 55/55 A kérdező kommentje:
Pártízezer van, több nincs.
2022. febr. 11. 13:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!