TSH, FT3, FT4 rendben. Ettől még lehet pajzsmirigy alulműködésem?
Rossz és sport hatására nem eléggé javuló állóképesség miatt nézték a pm-et, de csak ezeket.
Emellett alacsony a vérnyomásom és jó ütemben romló szívbillentyű-betegség ellenére is 50-55 a nyugalmi (pl reggeli) pulzusom. A koleszterinnel is vannak problémáim, elvileg az is lehet tünete.
A fentiek kizárhatják a pm gondokat?
7
Még ha szabadban állok egyhelyben, akkor is rosszul leszek. Zárt térben pláne. Egy buszút para, lesz-e ülőhelyem.
A nyarakat végigszenvedem rosszulléttel.
De tényleg nem veszélyes.
Hagyjuk, hihetetlen ez az oldal.
7-es koleszterinre is kaptam már meg itt, hogy az tökéletes. 😅
Amúgy itt egyes kérdéseknél miért írják a kérdezőnek, hogy hipochonder? :D Miből gondoljátok?
Tényleg olvastam róla, hogy rendes pajzsmirigy hormonok (és nem maradékizék) alapján vizsgálják a pm gondokat, plusz pajzsmirigy elleni antitest plusz ultrahang is esetleg. Nem értem, nekem miért a fentiek voltak, pedig alapos hely.
Miért kell emiatt letámadni?
Sőt, ha valakinek konkrét információja van, azt szívesen várom, szívesen tanulok belőle. De miért kell "letámadni"?
A rákgyanút se tudjátok, miért írtam és nem tudjátok, milyen gondjaim vannak.
TSH 1,794
FT3 4,95
FT4 10,83
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!