Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » TSH, FT3, FT4 rendben. Ettől...

TSH, FT3, FT4 rendben. Ettől még lehet pajzsmirigy alulműködésem?

Figyelt kérdés

Rossz és sport hatására nem eléggé javuló állóképesség miatt nézték a pm-et, de csak ezeket.

Emellett alacsony a vérnyomásom és jó ütemben romló szívbillentyű-betegség ellenére is 50-55 a nyugalmi (pl reggeli) pulzusom. A koleszterinnel is vannak problémáim, elvileg az is lehet tünete.

A fentiek kizárhatják a pm gondokat?

2022. febr. 10. 13:10
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
30: meg lehet kérdezni! De semmi értelme annak, hogy te itt - anonimizált hozzászólók esetén - a szakorvosi indoklásokat és véleményeket felülbíráld.
2022. febr. 11. 10:28
 32/55 A kérdező kommentje:
Azért nem minden tünetemről tud az orvos, eszembe se jut minden és idő sincs mindenre.
2022. febr. 11. 10:32
 33/55 anonim ***** válasza:

Hát akkor meg a te sarad, hogy nem mondtad el neki...

VAgy nem merted? Féltél, hogy ő is hipochondernek néz?

2022. febr. 11. 10:42
 34/55 A kérdező kommentje:

Szerintem a betegek inkább a gyógyszerektől szoktak félni. Ezzel abszolút nem vagyok egyedül. Például ezért titkolom, hogy full tele vagyok váladékkal kiskorom óta.

Ez a hipochondernek nézés ezen az oldalon mánia. Illetve néhány, az egészségére magasról tevő emberé, akik szerint az összes orvos h..., valamiben úgyis meg kell halni, a láncdohányos zsírzabáló néni úgyis 97 éves koráig élt.

2022. febr. 11. 10:49
 35/55 anonim ***** válasza:
Ha ezt így gondolod, akkor miért itt teszed fel a kérdésedet, és miért nem valami orvosi oldalon?
2022. febr. 11. 11:06
 36/55 A kérdező kommentje:

Mert itt vannak egészségügyi dolgozók is, de olyanok is, akik tapasztalattal rendelkeznek valamely betegségekről. Ezen kívül több személytől érkezhet válasz.

Mostmár egyre jobban érdekel, milyen kérdéseket várnál ebbe a kategóriába.

2022. febr. 11. 11:09
 37/55 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem pl, mitralis prolapsus-sal mi várható, ott is majdnem megöltek. Biztosan nekem van egyedül ez a betegségem az országbab, ezért ne is akarjam más tapasztalatát.
2022. febr. 11. 11:10
 38/55 anonim ***** válasza:

Majdnem megöltek??? Hol...??

Na azt hiszem, én lépek.... :)

2022. febr. 11. 11:14
 39/55 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy nem tudom meg, milyen kérdéseket vársz ebben a kategóriában. Kezeltesd amúgy a frusztrációdat, mert nálad félelmetes mértékű.
2022. febr. 11. 11:19
 40/55 anonim ***** válasza:

19-es vagyok. Az értékeid kissé eltérnek az optimálistól, viszont a labor határértékeken belül vannak. Akkor érdemes ezzel foglalkozni, ha az itt írt tünetek közül több is fennáll:

[link]

Hormonpótlást erre nem hinném, hogy adnak erre, viszont vannak más módszerek is a pajzsmirigyfunkció javítására. Nekem a vérnyomásom egész életemben, enyhén emelkedett és normális TSH mellett is alacsony volt, a pulzusom sosem volt alacsony, kb. normális. A koleszterinszinthez szerintem nincs köze a pajzsmirigynek, nekem az mindig is normális volt.

Esetleg az antiTPO-t nézesd még meg, ha nagyon magas, akkor megfelelő diéta erősen javasolt.

2022. febr. 11. 11:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!