TSH, FT3, FT4 rendben. Ettől még lehet pajzsmirigy alulműködésem?
Rossz és sport hatására nem eléggé javuló állóképesség miatt nézték a pm-et, de csak ezeket.
Emellett alacsony a vérnyomásom és jó ütemben romló szívbillentyű-betegség ellenére is 50-55 a nyugalmi (pl reggeli) pulzusom. A koleszterinnel is vannak problémáim, elvileg az is lehet tünete.
A fentiek kizárhatják a pm gondokat?
Hát akkor meg a te sarad, hogy nem mondtad el neki...
VAgy nem merted? Féltél, hogy ő is hipochondernek néz?
Szerintem a betegek inkább a gyógyszerektől szoktak félni. Ezzel abszolút nem vagyok egyedül. Például ezért titkolom, hogy full tele vagyok váladékkal kiskorom óta.
Ez a hipochondernek nézés ezen az oldalon mánia. Illetve néhány, az egészségére magasról tevő emberé, akik szerint az összes orvos h..., valamiben úgyis meg kell halni, a láncdohányos zsírzabáló néni úgyis 97 éves koráig élt.
Mert itt vannak egészségügyi dolgozók is, de olyanok is, akik tapasztalattal rendelkeznek valamely betegségekről. Ezen kívül több személytől érkezhet válasz.
Mostmár egyre jobban érdekel, milyen kérdéseket várnál ebbe a kategóriába.
Majdnem megöltek??? Hol...??
Na azt hiszem, én lépek.... :)
19-es vagyok. Az értékeid kissé eltérnek az optimálistól, viszont a labor határértékeken belül vannak. Akkor érdemes ezzel foglalkozni, ha az itt írt tünetek közül több is fennáll:
Hormonpótlást erre nem hinném, hogy adnak erre, viszont vannak más módszerek is a pajzsmirigyfunkció javítására. Nekem a vérnyomásom egész életemben, enyhén emelkedett és normális TSH mellett is alacsony volt, a pulzusom sosem volt alacsony, kb. normális. A koleszterinszinthez szerintem nincs köze a pajzsmirigynek, nekem az mindig is normális volt.
Esetleg az antiTPO-t nézesd még meg, ha nagyon magas, akkor megfelelő diéta erősen javasolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!