Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Megmondjam a feleségemnek?

Senior Séf kérdése:

Megmondjam a feleségemnek?

Figyelt kérdés

Ma volt egy TIA rosszullétem. Tipikusan az volt, összetéveszthetetlen tünetekkel. Tudom, hogy meg kellene mondanom a feleségemnek, de mégsem akarózik. Imádjuk egymást több évtizede, és betegre aggódná magát, ha tudna róla. Én meg rühellem, amikor megkülönböztetett figyelemben részesít, minden kis szar megerőltetéstől óvni akar, férfi mivoltom te3ljes elvesztésével járna. Ugyanakkor joga van tudni róla...

Ti mit tennétek?

(Lehetőleg férfiak válaszát várom.)

2022. jan. 27. 17:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

"és bár élhetek még vagy 20-25 évet, ha most kell mennem, azt se bánom."

Csak véletlenül se kelljen gyógyszert szedned. Teljesen érthető... ja bocs, mégsem.

2022. jan. 27. 20:07
 12/28 anonim ***** válasza:
79%
Meggyőztél, valóban "remek" házasságban élsz, ha inkább 10perc múlva meghalnál, minthogy leélj még 20 évet a feleségeddel... 👏
2022. jan. 27. 20:10
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Pont a sztrókkal ne szórakozz...!

Ismerősünk 8 éve ül tolószékben, egy keze működik összesen. Írd és mondd, semmit, de semmit nem tud önállóan végezni. Na jó bagózni, meg villával felbökni a falatokat, ha a felesége összevágja neki, az még megy.

Szóval, rohadt egy betegség. Van,aki többé-kevésbé felépül,de erre semmi garancia nincs.

2022. jan. 28. 10:24
 14/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítőkész válaszokat, az oltogatókat meg.... hát...ööö...izé. Végül is okulni mindenből lehet, hisz azért írtam ki a kérdést, hogy lássam, minden szempontot figyelembe vettem-e.. A zöld ment mindenkinek.

Neked külön köszönöm, utolsó, ez bizony erősen megkérdőjelezi az álláspontom tarthatóságát. Hisz ilyen állapotban még kinyírni se tudja magát az ember, ha tele van a töke a tehetetlenségével. Biz' isten, néha úgy érzem, jobb lett volna cigánynak születni. Azok bírják a semmittevést, nem baszogatja őket a tettvágy. Nekem meg folyton újabb terveim vannak.

2022. jan. 28. 17:32
 15/28 A kérdező kommentje:

Megmondtam! Magyon kibasznék vele, ha engem kéne ápolnia hátralevő életében. Meg aztán számba véve egy napomat, azt kell látnom, hogy hacsak nincs valami ordenáré idő, folyton kint ügyködök valamit. Horgászom, kutyázok, famunkázok, barkácsolok, vagy ha "éppen nem csinálok semmit", akkor a kertben, vagy az energetikai ültetvényemben bogarászok valamit. Jószerivel csak ebédelni jövök be. A rosseb megenne, ha tolószékben kellene tengetni a napjaimat.

Még egyszer köszönöm mindannyiótoknak.

2022. jan. 29. 11:57
 16/28 anonim ***** válasza:
Kaptál orvosi kezelést, gyógyszereket?
2022. jan. 29. 12:00
 17/28 A kérdező kommentje:

Egyelőre a kórházban fekszem, miután szirénázó mentőautó jött értem, mint egy nagybetegért. Hiába mondtam, hogy kutya bajom. Valami csöpög a vénámba, de a mibenlétét egyelőre nem tudtam kideríteni.

Mindenesetre kinéz pár nap kényszerpihenő.

2022. jan. 29. 15:07
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Ma vittek be a kórházba?

Jobbulást!

2022. jan. 29. 17:03
 19/28 A kérdező kommentje:
Igen, ma. Köszönöm. Egyelőre CT-re várok.
2022. jan. 29. 18:02
 20/28 anonim válasza:
Jobbulást! Megint voltak tünetek?
2022. jan. 30. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!