Ha 6 napja kialakult nálam az övsömör, elkaphatja azt a feleségem ha testileg nem érintkezik azzal a területtel- trikóban vagyok és tiszta a kezem?
Figyelt kérdés
2021. aug. 27. 18:45
2/4 anonim válasza:
Igen, mivel vírus, de csak olyat fertőzhetsz meg vele, aki még nem találkozott vele, annál bárányhimlő formájában jelentkezik. Aki már volt bárányhimlős, az nem kaphatja el.
3/4 anonim válasza:
Júliusban rajtam is kijött, nekem azt mondta az orvos, baromi kicsi az esélye, hogy úgy fertőzzön, ha nem érnek hozzá. És ahogy a kettes írja, csak az tudja elkapni, aki még nem volt bárányhimlős.
4/4 anonim válasza:
A hólyagok nedve fertőző! Ha már leszáradt nem fertőz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!