Mi volt ez, pánikroham?
Elegge stresszes vagyok. Foleg hogy egy eve 2,5mg ACE gatlot szedek ingadozo vernyomasra. Ezen sokat stresszeltem. Meg mas csaladi dolgok miatt is. Neha erzem hogy nagyon faj a fejem, de nem tudom hogy a vernyomasom miatt mert altalaban mindig jo ha merem csak a munkaba nem tudom megmerni mikor faj.
Ma ebed utan kimentem ragyujtani, ereztem hogy faj a fejem, elkezdtem gondolkozni hgoy talan magas lehet a vernyomasom? Vagy mi is lehet..
Aztan kicsit elkezdett szurni a mellkasom, gyengeseg, bizonytalansag tort ram, kis halalfelelemmel. Plusz a pulzusom az egekbe. Azota eltelt 20 perc, jol vagyok. A pulzusom is mar normalis.
Panikroham volt?
Nálam egyetemen vizsgaidoszakban volt, nekem is a semmibol jott, elkezdtem kohogni, nehezebben venni a levegot, eros szivdobogás.
Az orvos azt mondta, mindenkinel mashogy jelentkezik!
A lenyeg: Ne tulajdonits neki jelentoseg, mert az emberek 99%-nak van legalabb 1 panikrohama elete soran max nem tud rola, igy ez termeszetes h stresszes idoszakban elofordul ilyen, nyugodj meg kicsit lazits, max menj el a haziorvoshoz de hidd el jobb ha nem foglalkozol vele, nem lesz semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!