Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi volt ez, pánikroham?

Mi volt ez, pánikroham?

Figyelt kérdés

Elegge stresszes vagyok. Foleg hogy egy eve 2,5mg ACE gatlot szedek ingadozo vernyomasra. Ezen sokat stresszeltem. Meg mas csaladi dolgok miatt is. Neha erzem hogy nagyon faj a fejem, de nem tudom hogy a vernyomasom miatt mert altalaban mindig jo ha merem csak a munkaba nem tudom megmerni mikor faj.

Ma ebed utan kimentem ragyujtani, ereztem hogy faj a fejem, elkezdtem gondolkozni hgoy talan magas lehet a vernyomasom? Vagy mi is lehet..

Aztan kicsit elkezdett szurni a mellkasom, gyengeseg, bizonytalansag tort ram, kis halalfelelemmel. Plusz a pulzusom az egekbe. Azota eltelt 20 perc, jol vagyok. A pulzusom is mar normalis.

Panikroham volt?

2022. jan. 21. 13:18
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja es 22 vagyok, ha ez szamit
2022. jan. 21. 13:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez talán egy gyengébb pánikroham. A vérnyomásod lehetett magas is, vagy épphogy alacsony. Ez így már nem derül ki. Az hogy előtte ettél + a cigi simán okozhatott ilyet, amire te rosszul reagáltál.
2022. jan. 24. 09:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Nálam egyetemen vizsgaidoszakban volt, nekem is a semmibol jott, elkezdtem kohogni, nehezebben venni a levegot, eros szivdobogás.

Az orvos azt mondta, mindenkinel mashogy jelentkezik!

A lenyeg: Ne tulajdonits neki jelentoseg, mert az emberek 99%-nak van legalabb 1 panikrohama elete soran max nem tud rola, igy ez termeszetes h stresszes idoszakban elofordul ilyen, nyugodj meg kicsit lazits, max menj el a haziorvoshoz de hidd el jobb ha nem foglalkozol vele, nem lesz semmi baj!

2022. jan. 30. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!