Mitől lehetett ez, pánikroham is csinálhat ilyet ?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy leejtettem egy dolgot, és le hajoltam érte és a bal lábamba ilyen fura erős éles fájdalom futott végig, két vonalban, mintha az ereim lettek volna . Majd tiszta furán éreztem magam rögtön utána .. vérnyomást mertünk az normális volt . Már előtte se éreztem 100% osan magam.
Mostanában kicsit stresszes vagyok , okozhatott ilyen egy enyhe pánikroham , ilyen testi tünetet vagy ez más volt?
Most is ezek után kicsit fáradtnak és furán érzem magam.
2021. dec. 17. 16:19
1/1 anonim válasza:
Ez nem pànik.
Inkább vérnyomásesés szokott lenni hirtelen hajolgatásnál, illetve okozhat fájdalmat is hirtelen mozdulat pl meghúzódik egy szalag, vagy becsípődik egy ideg, van ilyen. Nem kell vészmadárkodni mindenért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!