Mitől van ez?pánikroham?
Figyelt kérdés
Tegnal este ittam. Elaludtam aztán felkeltem, éreztem, hogy rosszul vagyok és felment a pulzusom, olyan volt mikor pánikrohamja van az embernek. Volt már, viszont olyan sosem volt hogy alvásból felkelt és jön. A pulzusom ilyen 105 volt. Most 95 ot mertem, a vernyomásom jo2022. jan. 1. 19:58
1/4 anonim válasza:
Igyál!
Úgy értem vizet.
Alkohol dehidratál, a sűrű vérrel nehezebb dolga van a szívednek.
2/4 A kérdező kommentje:
Pulzusom 127 volt, most lement olyan 90-re. Levert a víz, félelem érzet. Iszok vizet. Pánikroham lehetett? Félek hogy lesz valami baj
2022. jan. 1. 20:10
3/4 anonim válasza:
Pánikroham lehetett én is csak azt tudom tanácsolni hogy igyál sok vizet.
4/4 anonim válasza:
Én pánikrohamos vagyok,és azt figyeltem meg,hogy az alkohol felerősíti.Egy-két fröccs belefér,de egy nagyobb ivászat után általában már éjszaka rosszul vagyok,másnap pedig hajlamosabb vagyok a pánikrohamra.Úgyhogy én egy ideje már nem is iszom.Kávét is mértékkel fogyaszd,a koffein is kihozhatja.És sajnos nálam a cigi is,mert bár az Iqos-t szívom,abban is van nikotin.Próbálj meg elkezdeni sportolni,nekem az sokat segített,főleg az úszás.😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!