Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet a gond a permetelt...

Lehet a gond a permetelt gyümölcsöktől?

Figyelt kérdés

Egy éve már elkaptam a COVID-ot, hihetetlen rángásokkal, remegéssel, hőemelkedéssel átvészeltem. De amióta eszem banánt, narancsot, mandarint, stb, ami nem magyar, lehet olasz alma vagy bármi, három óra elteltével ugyanolyan görcsök jönnek rám mint COVID idején volt. Ilyen rángást még soha nem tapasztaltam és utána elmúlik kb egy órán belül.

Ha nem eszek gyümölcsöt akkor nincs.

Lehet a szervezetem reagál azokra az idegmérgekre, amivel ezeket lepermetelik? Reagál rá, mintha COVID lenne, mert ugye az is idegméreg, az amerikai hadsereg fejlesztette ki mint biofegyvert.

2022. jan. 13. 18:46
1 2
 11/12 Tevenyereggyarto ***** válasza:

Az ugye megvan ,hogy még a legegészségesebb életvitel mellett is simán “rákos” tudsz lenni. Csak ugye a legtöbb rákos betegség (merthogy ugye nem egy darab betegség a “rák”) az idősekre jellemző mert minél tovább élsz annál nagyobb eséllyel alakul ki. S hát régen persze “nem volt ennyi rákos” mert régen éltek kb 30-40 évig s jobbára azt sem tudták ,hogy mi az a “rák”. Meg a legtöbb betegséget szintén nem ismerték.

Szerintem azért ma már jobb ,hogy van lehetőségünk 70+ évig élni, de hát kinek mi…

2022. jan. 17. 18:18
 12/12 A kérdező kommentje:

[link]

Lehet ez volt nekem, a hemoglobin szint csökkenése rángást okoz a szervezetben és nehézlégzést.

COVID óta mindenhol használják még jobban.

Jó, ha ti is figyeltek rá.

2022. jan. 19. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!