Lehet a gond a permetelt gyümölcsöktől?
Egy éve már elkaptam a COVID-ot, hihetetlen rángásokkal, remegéssel, hőemelkedéssel átvészeltem. De amióta eszem banánt, narancsot, mandarint, stb, ami nem magyar, lehet olasz alma vagy bármi, három óra elteltével ugyanolyan görcsök jönnek rám mint COVID idején volt. Ilyen rángást még soha nem tapasztaltam és utána elmúlik kb egy órán belül.
Ha nem eszek gyümölcsöt akkor nincs.
Lehet a szervezetem reagál azokra az idegmérgekre, amivel ezeket lepermetelik? Reagál rá, mintha COVID lenne, mert ugye az is idegméreg, az amerikai hadsereg fejlesztette ki mint biofegyvert.
🤦 Te nem allergiás lettél, hanem rasszista 😂
A "magyar" gyümölcsöt is ugyanúgy permetezik. Ha tudnád, egy almát hányszor permeteznek, mire eléd kerül...
A szolnoki ürgét qrvára nem érdekli, hogy Budapesten 'azonnal' fogyasztják-e a gyümölcsöt. Őt az érdekli, hogy szép legyen és ne bántsa kártevő, mert akkor a budapestinek nem kell. Érdekli is őt, hogy a budapesti mit eszik meg a gyümölcsével.
Nagyon naiv vagy...
Ha ilyen a világ helyzete, akkor mindenkit elkapáltak...
Nem véletlen a többség rákot kap, nem csodálkozom rajta.
Ettől függetlenül az átlagéletkor soha nem volt ilyen magas, folyamatosan nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!