Hogy lehet hogy ennyire beteg vagyok, de mégsem covidos?
Harmadik napja már beteg vagyok, és eddig ma vagyok a legrosszabbul: ráz a hideg, megállás nélkül folyik/dugul az orrom, hogy már véresre fújtam, a fejem szétmegy, fáradt vagyok, fájnak a végtagjaim...
Ennek ellenére pl. étvágyam van, szagokat és ízeket érzek, és ma délelőtt csináltunk egy Covid-tesztet is ami negatív lett. Közben meg olyan beteg vagyok hogy pusztulok el. Ez hogy lehet? Mi bajom van ha ez nem Covid?
A negatív gyorstesztre protokollból kellene csinálni PCR tesztet is, azzal lesz biztosan megmondható, hogy covid-e. Ha korán teszteltél még nem mutatja ki, hogy valósan covidos vagy-e. Illetve bármilyen felsőlégúti vírus vagy influenza is lehet. És ezek tavaly is voltak, de sokkal szigorúbb szabályok között éltünk, nem volt étterem meg buli…, csak bolt és maszk.
Orvosoddal beszélj, kérj tesztet. Addig mehet a C és D vitamin emelt dózisban és cink is mellé, ha pedig a tüneteket enyhítenéd, akkor algopyrin
Több ismerősöm volt, akinek csak a kórházi tesztelés lett pozitív az otthoni negatív. Ez lehet az oka:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!