Hogy lehet hogy ennyire beteg vagyok, de mégsem covidos?
Harmadik napja már beteg vagyok, és eddig ma vagyok a legrosszabbul: ráz a hideg, megállás nélkül folyik/dugul az orrom, hogy már véresre fújtam, a fejem szétmegy, fáradt vagyok, fájnak a végtagjaim...
Ennek ellenére pl. étvágyam van, szagokat és ízeket érzek, és ma délelőtt csináltunk egy Covid-tesztet is ami negatív lett. Közben meg olyan beteg vagyok hogy pusztulok el. Ez hogy lehet? Mi bajom van ha ez nem Covid?
Az otthpn vegezhető antigen gyorstesztek, amivel gondolom.covidra nezted magad nem pintosak es raadasul a legfontosabbat elfelejtjuk veluk kapcsolatban, hogy a tunetek megjelenese utank 4.-5. napon adjak a legbiztosabb eredmenyt.
A nyalgyujtos, szopogatos, nyalogatos, ujjbegyszurkalosakat felejtsd is el. Azok a megbizhatobbak, amikben egy mintavebo palcikat az orrodba (lehetoleg jo mellyen be kell dugni es ott még kicsit porgetni is) ezek az un. orrgarat mintavevos tesztek. Persze ezt is nezd meg youtuben stb., hogy jol csinald. Reggel tesztelj, ne eves, ivas fogmosas, orrsprayzes utan, de ne is total teli taknyos orral. Ha covidos vagy akkor annak holnap pozitivat kellene mutatnia. Masik hogy leolvasaskor neha nagyo halvany a tesztcsik a T betunel es van aki eszre se veszi...
Egyebkent meg van eleg sok nathat okozo virus, meg igen influenza is még letezik, igy sok .inden okozhatja. Lehet mar stressztol vagy korabbi betegsegtl, vitaminhianytol le vagy gyengulve es olyan virussal talalkoztal, amelyikkel korabban nem es emiatt erzed magad ennyire betegnek.
Ha covidra biztosat akarsz, akkor pedig csakis PCR teszt (mar ha a fentebb leirtakkal ne.akarsz otthon bohockodni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!