Vastagbél tükrözés altatásban mennyire fájdalmas vagy veszélyes?
Figyelt kérdés
Doktor véres széklet miatt vastagbél tükrözést javasol altatva mert lehet hogy polipom van. Nekem ilyen vizsgálat még nem volt. A kérdésem az az hogy ha altatva vagyok és ha fáj közben akkor feltudok ébredni altatás közben? A vizsgálat előtti napon jól megfo.atnak meg inni se lehet előtte? Mivan ha felébredek vizsgálat közben és elfutok vagy leugrok az ágyról?2021. dec. 17. 19:47
1/18 anonim válasza:
Nem fogsz felébredni altatás közben és fájdalmat sem fogsz érezni.
2/18 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy rendes altatásban vagy valamilyen bódításban végzi. Az utóbbinál valamennyire érzékelni fogod a fájdalmat, ha viszont igazi mélyaltatás, akkor semmit nem fogsz észlelni az egészből.
3/18 A kérdező kommentje:
propofolos narcosis lenne. Ez a rendes altatás.nem?
2021. dec. 17. 20:28
4/18 anonim válasza:
Ez szerintem a rövidtávú altatás lesz, tehát nem az, amit pl. nagyműtéteknél használnak (mondjuk az indokolatlan is lenne egy tükrözésnél). Ez erősebb, mint a bódítás, de előfordulhat, hogy felfogsz valamennyit abból, ami történik veled, viszont mire magadhoz térsz, már lehet, hogy nem fogsz rá emlékezni.
5/18 anonim válasza:
Nekem nyàron volt. Semmire sem emlèkszem, csak annyira , hogy megkèrdeztèk kezdek e szèdülni, mondtam, hogy nem, aztán egy szobàban èbredtem fel.
6/18 anonim válasza:
Altatásban abszolút nem fájdalmas. Veszélyesnek ugyanannyira veszélyes mint nem altatásban.
7/18 anonim válasza:
#6 Felesleges ijesztgetni a kérdezőt! Minden beavatkozásnak vannak veszélyei. Csak ha mondjuk vastagbélrákja van, az veszélyesebb, mint egy tükrözés.
8/18 anonim válasza:
7-es hol van az ijesztegetés a 6-os válaszban?
9/18 anonim válasza:
Engem nem altatasban vegeztek, ott neha fajt nagyon, mert teli levegovel fujtak a serult belemet.
Altatasban semmit nem fogsz erezni, ugy hogy ne aggodj.
10/18 anonim válasza:
Es nem fogsz felebredni altatas kozben, honnan hallottad ezt a faxsagot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!