Bajcsy kórház gasztroenterológián altatásban végzik a vastagbéltükrözést? Illetve van rá külön lehetőség?
Figyelt kérdés
2019. jan. 18. 17:38
1/10 anonim válasza:
Ezt sajnos nem tudom, hogy ott van-e lehetőség, de privát gasztroenterológián van. Egyébként felesleges az altatás, mert nem fájdalmas, és rövid ideig tart.
2/10 anonim válasza:
Konkrétan ha előtte nem fostad volna szét a klotyót, becarnál. jaaa, nem fájdalmas.
3/10 anonim válasza:
Ez egy rosszindulatú hozzászólás volt. Nekem elvégezték a vizsgálatot, és ez nem igaz.
4/10 anonim válasza:
az első 5 centi nem rossz. és én is átestem ezen. akkor minek bódítanak? tők kómásan úgy káromkodtam mint egy kocsis.
5/10 anonim válasza:
Igen, amikor én voltam, akkor bódításban végezték.
Arra már nem emlékszem, hogy alapban így csinálják, vagy kérnem kellett, de így volt. Kérdezz rá, mert nem kellemes dolog!
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, akkor biztos a Bajcsyban voltál?
2019. jan. 18. 20:45
7/10 A kérdező kommentje:
És rendesen kiütöttek amúgy? Szóval nem sokat érzékeltél a beavatkozásból?
2019. jan. 18. 20:47
8/10 anonim válasza:
5-ös vagyok.
Biztos, 100%, hogy a Bajcsyban voltam, ha kell meg is esküszöm!:)
Igen, rendesen kiütöttek, a világon semmit nem éreztem, semmire nem emlékszem.
Nem tudom milyen szer volt, mert utána egy pár percre már rendben voltam és a saját lábamon mentem haza, igaz kísérővel.
9/10 A kérdező kommentje:
#8 Köszönöm szépen! :)
2019. jan. 19. 20:38
10/10 anonim válasza:
Szívesen!:)
Ne izgulj, minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!