Mit lehet tenni kezdődő csípőízületi porckopás esetén?
1. vagyok.
Bocsánat, hogy válaszoltam!
4 év fegyveres testület, eü. diploma, és "kicsit" taekwondo-zgattam. De mit értek hozzá, hiszen nekem sosem volt.
Szia!
Nekem a hyaluronsavat, gyömbért és kurkumát tartalmazó bogyó és a glükozaminszulfátot, kondroitinszulfátot és MSM-et tartalmazó aloe vera ital vált be. Élsportolók is fogyasztják.
Jobbulást!
Nem is értem mire számítottam. Egyszerűen nem lehet értelmes információt kapni ezzel kapcsolatban. Mindenki mást mond.
Nemrég egy orvos kifejtette nekem, hogy szedjek porcerősítőt ...de igazából semmi nem fog segíteni, előbb-utóbb úgyis protézis lesz a vége. ...Kérdem én: AKKOR MINEK SZEDJEK PORCERŐSÍTŐT? De most komolyan ha nem használ semmit akkor minek terheljem vele a vesémet és szórjam rá el a pénzem?? ...Hihetetlen volt az ürge. ...És azt mondja ne essek kétségbe. Konkrétan nyomorék vagyok, és ne essek kétségbe, holott semmit nem csinálhatok amitől az utóbbi években kicsit is boldog voltam...
6-os: köszönöm, hogy megosztottad, de röntgen felvétel bizonyítja, hogy kezdődő kopás van.
1-es értjük tehát te nagyon kemény vagy de mi legyünk gyér sz#rok, és üljünk egy helyben. ...Ne haragudj de azt egyetlen orvos sem mondja hogy egyáltalán ne mozogjak, pedig amúgy elég sokféle dolgot mondanak... Magamtól is felfogtam hogy egy selejtes genetikai hulladék vagyok nem kell még keménykedned is hozzá...
Csak azt bánom, hogy nem születtem vagy 50 évvel később hogy legyen valami jobb megoldás vagy lehessen rendes robotlábam vagy mittudomén.
Szia!
Minőségi, természetes alapú porserősítők javíthatnak az állapotodon.Sok jó tapasztalat van velük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!