Emberek többsége miért csak félig meddig van rajta maszk? Pl órát nem takarja el!
Figyelt kérdés
2021. nov. 29. 17:37
1/17 anonim válasza:
Az órát nem is kell eltakarni, mert nem fogod tudni, hogy hány óra van.
2/17 A kérdező kommentje:
De vicces vagy első!
2021. nov. 29. 17:43
3/17 anonim válasza:
Órát miért kéne eltakarni?
Az a kezén van,oda nem kell maszk.
4/17 anonim válasza:
Már az órámat is el kell takarnom? Szép... Akkor inkább otthon hagyom az asztalon, és letakarom ott
5/17 A kérdező kommentje:
Mert akkor nem kap rendesen levegőt?
2021. nov. 29. 17:44
6/17 anonim válasza:
Én szemüveg miatt szoktam félig lehúzni az orromról (éppen, hogy az orrom hegye tartja a maszkot, igyekszem nem teljesen lehúzni róla) mert kényelmetlen és állandóan párásodik. Vannak akiknek csak szimplán könnyebb úgy lélegezni, hogy az orrát nem takarja, vagy kényelmesebb. Lehet, hogy felelőtlenségnek gondolják az emberek, vagy hasonló, de szerintem ha tényleg annyira el van fajulva a vírushelyzet, mint ahogy mondják, akkor nem az fogja megváltani a világot, hogy a random ember orrán rajta van e a maszk, vagy sem.
7/17 anonim válasza:
Én pl.köhögök,ha az orromon van.
8/17 anonim válasza:
Talán mert a nem 10 ezres maszkok, hanem az átlag bolti vackok nem sokat érnek. Felesleges fuldokolni, ha úgysem véd rendesen. Én normálisan hordtam a maszkot, mégis covidos lettem. Mostmár szarok bele. Túlélem a covidot, nem egy nagy szám.
9/17 anonim válasza:
Én pl néha leszoktam a munkahelyen is egyszerűen a rohangálásba annyira meleg lesz és nem kapok rendesen levegőt hogy le kell húznom. Teszek rá kinek nem tetszik. Amúgy meg semmi értelme és haszna nincs csak kinzás. Plusz én is köhögök benne.
10/17 anonim válasza:
Hogy normálisan kapjanak levegőt és ne jöjjön a pára az arcukba abból a szarból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!