Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Emberek többsége miért csak...

Emberek többsége miért csak félig meddig van rajta maszk? Pl órát nem takarja el!

Figyelt kérdés
2021. nov. 29. 17:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
14%
Azért csinálják mert sunyiskodnak.Messziről nem érdekli őket ez az egész helyzet,de hogy ne büntessék meg őket,ezért hát a látszat kedvéért mégis felveszik,de csak úgy hogy kapjanak is levegőt.Aztán ha látnak rendőrt,vagy valaki rájuk szól érte,akkor följebb húzzák,később pedig megint ugyanúgy le.Az ilyenekkel sajnos nem lehet mit kezdeni.
2021. nov. 29. 18:07
 12/17 anonim ***** válasza:
88%
Én azért nem hordom már rendesen, mert a maszk ellenére is megfertőződtem. Nem véd úgy, ahogy kellene, sőt a fejem és torkom is többet fáj a maszk óta. Nem beszélve arról, hogy alig kapok benne levegőt. A svédeknek adok igazat.
2021. nov. 29. 18:13
 13/17 anonim ***** válasza:
72%

Az óra még mindig óra helyesírásilag. 1-es válaszon mit csodálkozol? Nem viccelődött, te nem írtad helyesen. Vagyis ezért viccelődött az első pár válaszoló. Még mindig nem tűnt fel?

Üzletben, bevásárlóközpontban szakszerűen hordom a maszkot, orrot is eltakarva, de amint szabad levegőre jutok, már húzom is le. Utcán, szabad téren nem kötelező, ilyenkor nincs tömeg nyílt tereken.

2021. nov. 29. 18:35
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Az orrát, nem az órát te .
2021. nov. 29. 20:46
 15/17 anonim ***** válasza:
82%

Mert a való életben amúgy sem ér szinte semmit. Pláne, hogy heti 168 órából 5%-ában hordjuk. Akkor meg?

Eközben Svédországban, ahol nincsenek korlátozások:

[link]

2021. nov. 29. 21:39
 16/17 anonim ***** válasza:
85%
Viszket az orrom, ès nem kapok rendesen levegőt.
2021. nov. 30. 01:49
 17/17 anonim ***** válasza:
76%

6os, ne aggódj egy cseppet se, nem te vagy felelőtlen. Vedd is le nyugodtan, nekem az ellenőr sem szólt érte, hogy nincs rajtam a buszon.

11es, micsoda troll vagy....vagy tényleg ilyen butuska? De lelked rajta, te hordjad csak még álmodban is a maszkocskádat, az majd vigyáz rád, mint egy őrangyal ;)

2021. dec. 4. 18:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!