Érdemes bizonyos időközönként teljes vérképre menni még akkor is ha nincs semmi panaszod?
Rájöttem hogy sokszor csak egy felesleges stressz factor nem elég hogy előtte is idegeskedsz hogy milyen lesz az eredmény de nekem sokszor volt olyan hogy kijött valami hogy hoppá arra már vigyázni kéne, hoppá van egy kis egfr csökkenésed, hoppá van egy pici cukor emelkedésed, kicsi koleszterin emelkedésed, múltkor emlékszem feritin volt magas és azt vizsgálták és hogy hát nem tudják mitől vigyázzak magamra, kontroll kell időnként és teljesen stresszben voltam hogy mikor leszek ilyen olyan beteg utána hónapokig tiszta ideg voltam emiatt, nem tudtam úgy élni mint azelőtt nem biztos hogy ez megéri és sokszor nem is nagy problémák ezek csak az orvos csinált belőle problémát...
Aztán csak az életminőséget rontják azzal hogy diétázzál járjál kontrollra és társai és lehet közben semmi bajod nem lesz vagy elüt a villamos és társai

JA, elrontják az életminőségedet azzal, hogy diétázz...
nevetséges.
igen, évente érdemes járni, és ha túl sok a sztressz, akkor a stresszkezekéssel foglalkozz.
"JA, elrontják az életminőségedet azzal, hogy diétázz...
nevetséges."
Igen képzeld nem vagyunk egyformák vannak emberek például nekem is hogy az életben messze a legfontosabb dolog az evés imádok enni imádok minden fajta ételt.. nekem az élet értelme az evés például

Ne menj. Ha úgyse hallgatsz a dokikra felesleges, hogy megtalálják a bajodat.
De majd a gutaütés megérkezésekor is legyél ilyen kemény, és ne panaszkodj.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!