Ptx, légmell hogy tudnám ki gyógyítani magam?
Már volt 3szor ptx-em abból kettőt itthon kihevertem a harmadikat pedig kórházba de ott is csak feküdtem nem csináltak vele semmit viszont most megint kilukadt a tüdőm és csak rosszabbodik az állapotom alig birok megmozdulni reggel is fél óra kellett hogy feltudjak kelni az ágyból.. nagyon fáj és szinte a bal tüdőmbe nem is megy levegő összeesett.
Az lenne a kérdésem hogy hogy lehetne ezt megszüntetni és mit szabad ilettve nem szabad csinálni hogy ne alakuljon ki újra??
17/f vagyok 185cm 62kg és cigizek
Előre is köszi a válaszotokat!
Az orvosokba eddig csak csalódtam és nemhogy segítenének félre is kezeltek egy párszor..
Ha orvoshoz is megyek csak magánhoz fogok de azt ki is kéne ugye fizetni 😁
Aza baj nem csinálnak semmit nekem ez az 5ödik légmellem és csak annyit mondtak hogy feküdjek és felszívódik..
Már voltam a hatvani, gyöngyösi, tarjáni, és Egerbe a kórházba mégse csináltak semmit szóval én orvoshoz nemigen megyek hátra lévő életemben..
Majd lesz valami a sorsra bízom magam mint eddig is😄
Ha kicsi a PTX akkor megúszod, de javasolom, hogy menj el egy komolyabb egészségügyi központba kivizsgálásra. Ne hanyagold el, fiatal vagy. Én 44 évesen most kaptam az élettől a nagy pofont, eddig még jóformán meghűlve sem voltam....
Tehát jobb megelőzni mint kezelni...
És neked a covid miatt van?
Mert én is voltam covidos csak tüneteim nem voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!