Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ptx, légmell hogy tudnám ki...

Ptx, légmell hogy tudnám ki gyógyítani magam?

Figyelt kérdés

Már volt 3szor ptx-em abból kettőt itthon kihevertem a harmadikat pedig kórházba de ott is csak feküdtem nem csináltak vele semmit viszont most megint kilukadt a tüdőm és csak rosszabbodik az állapotom alig birok megmozdulni reggel is fél óra kellett hogy feltudjak kelni az ágyból.. nagyon fáj és szinte a bal tüdőmbe nem is megy levegő összeesett.

Az lenne a kérdésem hogy hogy lehetne ezt megszüntetni és mit szabad ilettve nem szabad csinálni hogy ne alakuljon ki újra??

17/f vagyok 185cm 62kg és cigizek

Előre is köszi a válaszotokat!

2021. nov. 25. 10:06
1 2 3 4
 31/40 Csocso2 ***** válasza:
100%
Annyira félsz az orvostól? Fiatal vagy, nem éri meg feladni. Köszi a jókívánságokat és kérlek menj orvoshoz. Jobbulást neked is.
2021. dec. 12. 15:37
 32/40 A kérdező kommentje:

Az orvosokba eddig csak csalódtam és nemhogy segítenének félre is kezeltek egy párszor..

Ha orvoshoz is megyek csak magánhoz fogok de azt ki is kéne ugye fizetni 😁

2021. dec. 12. 16:54
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Hú nekem nagyon rossz tapasztalatom volt magánnal. Én is légmellel mentem és elhajtott h rákos vagyok. Meg kell találni az ideális orvost és meggyógyulsz. Biztos tudunk segíteni, hova valósi vagy?
2021. dec. 12. 16:57
 34/40 Csocso2 ***** válasza:
100%
Értem, vannak orvosok akik nem értenek a szakmához, de szerintem itt találsz olyanokat akik útbaigazítást adnak egy jó orvoshoz. Ne halogasd, én ma mennék de az orvosom csak kedden jön vissza a városba.
2021. dec. 12. 17:57
 35/40 A kérdező kommentje:

Aza baj nem csinálnak semmit nekem ez az 5ödik légmellem és csak annyit mondtak hogy feküdjek és felszívódik..

Már voltam a hatvani, gyöngyösi, tarjáni, és Egerbe a kórházba mégse csináltak semmit szóval én orvoshoz nemigen megyek hátra lévő életemben..

Majd lesz valami a sorsra bízom magam mint eddig is😄

2021. dec. 12. 19:36
 36/40 Csocso2 ***** válasza:
100%

Ha kicsi a PTX akkor megúszod, de javasolom, hogy menj el egy komolyabb egészségügyi központba kivizsgálásra. Ne hanyagold el, fiatal vagy. Én 44 évesen most kaptam az élettől a nagy pofont, eddig még jóformán meghűlve sem voltam....

Tehát jobb megelőzni mint kezelni...

2021. dec. 12. 19:46
 37/40 A kérdező kommentje:

És neked a covid miatt van?

Mert én is voltam covidos csak tüneteim nem voltak

2021. dec. 12. 20:46
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Na mi lett azóta veled? Az a baj, hogy ami ilyen időközönként kilyukad az nem gyógyul már meg. Műteni kell. Utána már csak 2-5% a kiujulás eselye ha laporoszkóposan műtenek. Ha nól sikerül a műtet magad mögött hagyhatod a problémat. Budapesten a kékrgolyó utcai onkológiai klinikát javaslom vagy a koranyiban szoktak még ilyen műtéteket csinálni. De ott rosszabbak a körülmények.
2022. júl. 8. 18:33
 39/40 anonim ***** válasza:
Én vagyok a kérdező. Amikor írtam a kérdést rá egy hétre műtöttek VATS műtéttel mindkét oldalt és utána rá egy évre megint volt egy műtét de mostmár elvileg nem lehet több ptx. Csak az a gond hogy elégge tönkre vágott engem a műtét nem birok dolgozni le is százalékoltak. Cigit se sikerült lerakni úgyhogy ez van.
máj. 20. 23:40
 40/40 anonim ***** válasza:
vagyis nem a kerdest hanem az utolso valaszom.
máj. 20. 23:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!