Ptx, légmell hogy tudnám ki gyógyítani magam?
Már volt 3szor ptx-em abból kettőt itthon kihevertem a harmadikat pedig kórházba de ott is csak feküdtem nem csináltak vele semmit viszont most megint kilukadt a tüdőm és csak rosszabbodik az állapotom alig birok megmozdulni reggel is fél óra kellett hogy feltudjak kelni az ágyból.. nagyon fáj és szinte a bal tüdőmbe nem is megy levegő összeesett.
Az lenne a kérdésem hogy hogy lehetne ezt megszüntetni és mit szabad ilettve nem szabad csinálni hogy ne alakuljon ki újra??
17/f vagyok 185cm 62kg és cigizek
Előre is köszi a válaszotokat!
Mégis mi a fenének nem hívsz mentőt?
(A cigit le kellene tenni...)
Ahogy gondolod, de most mérges vagyok és talán először életemben ordítani tudnék.
Felelőtlen vagy saját magaddal szemben!
A PTX-nél nem Te irányítod az eseményeket, hanem a sérült tüdőd!
Bármelyik pillanatban azt mondhatja hogy most elég és nem bírom tovább. Akkor már nem lesz lehetőséged telefonálni, segítséget hívni, mert csak kétségbeesésedben a levegő után kapkodsz ami eltelíti a mellkasodat, mert kilélegezni nem tudod és megfulladsz.
Ez kell? Ez hiányzik?
Mondom mérges vagyok, nem ellened hanem érted.
Hívd a mentőket most!
Köszönöm az aggódást de sajnos én ilyen vagyok ki nem állhatom a kórházakat (sok rossz élménnyel gazdagított már)
Meg elvileg nem halhatok bele hisz a másik tüdőm működik még..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!