Ha légmellem van és baloldali az nyomhatja a szívet? (Csak az írjon aki ért is hozzá)
Figyelt kérdés
Légmell2021. márc. 31. 10:09
1/6 anonim válasza:
Bármelyik oldali feszülő légmell átnyomhatja a szívet a túloldalra, megtörve a nagyereket és ezzel keringési zavart okozhat.
Az a légmell, amelynek nincs túlnyomása, nem zavarja a szívet, keringést.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem vagy tisztában dolgokkal..
2021. ápr. 2. 08:25
3/6 anonim válasza:
Leírod pontosan mit érzel? Nekem ugyan jobb oldalon volt, de hátha tudok segíteni
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem is volt jobb oldalt..
Aztan bal oldali kb 3szor..
De jó pár napja a szivem megakar állni és egyre surubben csinálja 🥴
2021. ápr. 3. 13:04
5/6 anonim válasza:
Akkor az inkább szív probléma, mint légmell. Így, hogy volt már úgyis tudnád ha az van megint. Gondolom mértél vérnyomást, pulzust. A véroxigén mérés segít kizárni a légmellet
6/6 anonim válasza:
Pedig igaza volt annak aki azt írta hogy átnyomhatja a szivet a masik oldalra. Nekem sajnos ez volt töbvször is 130as pulzust okozva nyugalmi állapotbanm sőt a légcsövemet is átnyomta ami serült minden alkalommal. Csoda hogy még élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!