Van itt olyan, aki légmellel kűzd, vagy már volt neki?
Figyelt kérdés
2020. márc. 10. 20:49
1/7 Ypszilon1980 válasza:
Ma éppen egyik betegünknek volt.
Nekem 3x volt.
2/7 anonim válasza:
Anyumnak 4 volt. Csövezték, műtötték is. Pótolva van a mellhártyája.
3/7 A kérdező kommentje:
Nekem is volt 2éve jobb oldalt.. Most bal oldalt van szerintem.. Valami jo tippet tudtok esetleg itthonra?
2020. márc. 11. 06:55
5/7 Ypszilon1980 válasza:
Légmellet otthon nem lehet kezelni. El kell menni orvoshoz, ha úgy érzed az van neked.
6/7 A kérdező kommentje:
Menjek be a korhazba es kapjam el a koronavirust?
2020. márc. 11. 08:52
7/7 anonim válasza:
Nekem volt többször is. Eletveszélyes állapot. Hívd fel a tüdőgondozót ahova tartozol és ők megmondják mit legyen. Ha fulladsz és rosszul vagy hívj mentőt. A kórhazba ne menj be mert órakig senki nem foglalkozna veled. Most hétvege van az ügyeletet tudod hívni. De előbb halsz meg a légmelltől mint amekkora eselyed van elkapni a koronavírust. Ne várj otthon mert csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!