Honnan tudhatom, hogy oltanek-e épp Pfizerrel vagy Modernával az adott oltóponton?
Figyelt kérdés
Mindenhova azt írja az Esszt, hogy 3. ismétlő oltás. Na de ez most mi: Modern, Pfizer, kínai, Janssen? Feleslegesen nem akarok emiatt hazautazni Pestre. Ez csak aznap derül ki?2021. nov. 25. 00:22
11/14 anonim válasza:
5-ös: én is ezért halogattam, 2 pfizert kaptam és féltem hogy helyszínen oltó orvos meg majd erősködik, hogy a harmadik legyen vektorvakcina. Nekem a váci szakrendelő volt legközelebb, vannak időpontok, ahol nincs kiírva, csak hogy 3. oltás, de voltak napok, amikor nagy betűkkel oda volt írva az időpont alá, hogy csak moderna, csak sinopharm. Elmentem egy "modernás" napra, senki nem kérdezett semmit, kaptuk sorban ugyanazt...
12/14 anonim válasza:
Nalunk nincs kiirva ilyen sajnos.
13/14 anonim válasza:
Ma voltam Miskolcon. 3. Oltást kaptam. 2 pfizer után harmadszorra is pfizert adtak.
De volt moderna és AstraZ is.
14/14 anonim válasza:
Én csak a saját esetem tudom elmondani: két AZ után Modernát szerettem volna, de mindenképpen mrns vakcinát. A salgótarjáni oltópontra mentem, időpontra, de a foglaládnál nekem 3 hete nem dobott föl vakcina választási lehetőséget. Előtte oda telefonáltam. Azt mondták pfizer mindig van, Modernára fel lehet írakozni, mert 10 főnél nyitnak meg egy ampullát. Érdemes több oltóponton is érdeklődnöd. Illetve most akkor "akcióhéten" külön Moderna vakcinára tudtam apukámnak időpontot foglalni, neki az első kettő is az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!