Honnan tudhatom, hogy oltanek-e épp Pfizerrel vagy Modernával az adott oltóponton?
Ha jól tudom az oltoponton nem te vasztasz, hanem az oltó orvos.
Nekem ez ez a problémám. 2 Moderna. A háziorvos harmadik oltasra is ezt ajanlja.
Viszont nem egy embertől olvastam már pl itt is, hogy pl kínait akarták oltani neki, így nem fogadta el. Lehet, hogy van olyan, ahol választani lehet, de én se szeretnék ilyen fertőzés számok mellett sorban állni. Nalunk most egy kórházba lehet menni (akcióhét). Sokan vannak. Nem szívesen állnék sorba, talán feleslegesen.
Mi mindenképp kivarjuk, amíg biztos, hogy ezt kaphatjuk.
Írunk egy emailt az orvosnak, és megkerdezzuk mit tanácsol hogy ezt kaphassuk, amit ő is mondott. Talán beadja ő ha lesz nála ilyen. Itt inkább az a gond, hogy 1 ampulla az oltóanyagokból több személyre elég, és ráadásul ezeket hűtik. Sőt azt hiszem a Pfizert fagyasztják ha jól tudom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!