1 héttel a 2. oltás előtt megfázás, hőemelkedés esetén, kell-e előtte telefonom jelezni az oltóponton, hogy nem tudok menni vagy ott személyesen majd megmondják beadható-e?
Figyelt kérdés
Ilyen enyhe 37, 37,3 Celsius fokokat mértem eddig, 3 napja már. Orrfolyás van jelenleg, főleg vizes, torokfájás már szinte semmi, bár nagyon erős torokfájással kezdődött, nyelési fájdalommal. Lényegében várnám most, hogy kitisztuljak. Folyik az orrom jelenleg, de bízom benne mire oltás nap lesz rendbe jövök talán. Viszont, ha mégsem telefonon kell jelezni, hogy nem tudok menni és adnak másik időpontot vagy hogy is can ez pontosan, valakivel történt már hasonló?2021. máj. 19. 10:31
1/2 anonim válasza:
Inkább jelezd ezt, nehogy ráoltsanak, és rosszabb legyen.
2/2 anonim válasza:
Bocsi, 1 vagyok. Nem figyeltem, hogy egy hét van az oltásig. Addig felgyógyulhatsz, és megkaphatod. Viszont tényleg jelezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!