Korhazi oltoponton mennyit vartatok?
Keresztanyám magára az oltásra kb. 5 percet várt, utána kellett ott lennie még 20 percet “megfigyelésen”.
De elmondása szerint szinte teljesen zökkenőmentesen haladt minden.
#6 vagyok. A papírt otthon kitöltöttem. Ott helyben kellett még egy kiegészítő papírt tölteni (oltóanyag szerintit). Ez kültéren volt. Benn az adatok gépbe írása eltartott több percig, az nem tudom, mitől ilyen lassú. De nem volt tömegnyomor ott sem.
Az oltás előtt egy orvos megnézte a papírjaimat, kérdezett még hármat (pl. beikszeltem az egyik sort ahol több opció volt, és szóban kérdezte, hogy melyik, és azt aláhúzta utólag, meg odaírta, milyen gyógyszert szedek rá). Az egyik sort nem tudtam, azt ott az orvostól kérdeztem meg. Ez se volt több 5 percnél. Utána a szuri kb. 2 másodperc, majd kinn is le lehetett ülni (20 percre). Aztán hazasétáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!