Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Betegségre utaló jel lehet,...

Betegségre utaló jel lehet, ha eléggé hangos bélmozgásom van?

Figyelt kérdés

Ami azt illeti, először nagyon megijedtem, mikor először kezdtem érezni, ezt a furcsa, korgó, buborékoló érzést. Azt hittem terhes vagyok, viszont mint kiderült nem. Az orvos említette, hogy ezek bélmozgások lesznek, mivel a terhesség kizárt dolog.

Legtöbbször esténként szokott jelentkezni a dolog, de ma már nap közben is észleltem. Ahogy kérdezgettem és olvasgattam utána, könnyen lehet IBS (irritábilis bél szindróma). Azonban nekem nincs sem székrekedésem, sem hasmenésem. Csak is a bélmozgások, és ritkán gyomor fájásom, és teltség érzetem. Ez minden. Valamint eléggé sokat szelelek is, pukizok és böfögök is egyaránt, ezzel enyhül a bélmozgásom is.

Tudok kezdeni ezzel valamit, vagy esetleg forduljak orvoshoz?

#IBS #bélmozgás #Irritábilisbélszindróma
2021. nov. 23. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Nem varhatod el baszki, hogy csöndben legyenek a beleid xD perisztaltika mond valamit? Xd
2021. nov. 23. 15:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Ebben egyetértek, de ezt eddig és ilyen mértékben nem hallottam, éreztem
2021. nov. 23. 15:35
 3/5 anonim ***** válasza:
47%
Menj orvoshoz, mert ez lehet ételallergia is, glutén, laktóz stb...
2021. nov. 23. 15:52
 4/5 anonim ***** válasza:
47%
Változtass étrendet vagyis életmódot egyél egeszsegeset és kerüld a feldolgozott kaját.
2021. nov. 23. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Sikerült orvossal beszélni? Nekem,ugyan ez...amikor lemegy 1-2 beetowhen,moczzart bélfingás ..bél zene ...már idegvagyok pedig csak fekszem...kiakarom magam kezeltetni IBS re
2022. aug. 7. 05:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!