Aki két oltás után kapta el a covidot, milyen tüneteitek voltak?
Figyelt kérdés
És meddig tartott a betegség?2021. nov. 19. 12:57
1/10 anonim válasza:
Tavasz elején kapott oltást Papám,Áprilisban lett beteg,egy hónap lelegeszto után Május elején meghalt
2/10 anonim válasza:
1 nap orrfolyás meg kicsit furcsa tompa fejfájás. 2 Pfizert kaptam még januárban.
3/10 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb nem vette észre.
4/10 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, nagyon sajnálom, részvétem.
Köszi az eddigi tapasztalatokat, még várom, ha van valakinek.
2021. nov. 19. 15:18
5/10 anonim válasza:
Nem volt tünetem, de tényleg semmi. Munkahelyen akadtam fenn a szűrésen, mert későn derült ki, hogy Covid fertőzött beteget vizsgáltam. Rá egy hétre teszteltek, a gyorsteszt pozitív lett.
6/10 anonim válasza:
Fejfajas, laz, vegtagfajdalom, kohoges, levertseg. Most vagyok egy hete beteg es kezd a fulem is fajni.
Ja, es nem erzek izeket.
7/10 anonim válasza:
Apam jobaratjanak a felesege most kapta el 3 oltas utan. Elment a szaglasa, izlelese, laz meg a tobbi. Ennyit er a nagy oltas. Ausztria jovore vezeti be h kotelezo legyen aztan koveti majd a tobbi orszag. Nagy atveres az egesz oltas de valamiert ra akarjak eroltetni a nepre.
9/10 anonim válasza:
"Nagy atveres az egesz oltas de valamiert ra akarjak eroltetni a nepre."
DNS bank -> adagyüjtés -> szelekció az oltással -> Hibridek -> Új világend.
10/10 anonim válasza:
Sógorom 3 Pfizer után gyenge, fáradékony, terhelésre fullad, nehézlégzése van, köhög, taknyol. (egészségügyben dolgozik, azért kapott 3 Pfizert).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!