Beteg vagyok, de nem akarok teszteltetni akkor meddig kell itthon maradnom?
Figyelt kérdés
Pékségen dolgozom, a fagyasztónk -21 fokos. Rohangálunk egész nap, folyik rólunk a víz és elkövettem azt a hibát hogy kabát nélkül mentem be a fagyasztóba. Ma már érzem az egész testemben, folyik az orrom és köhögök, fáj a torkom. Egyenlőre elvagyok, úgy is maszkot kell hordanunk, nem fogok megfertőzni senkit sem. De Ha nem sikerül kikúrálnom. 2 éve nem voltam táppénzen. és most sem szeretnék mert a decemberi plusz pénztől is elesnék, de ha nagyon rosszul leszek kénytelen leszek. Csak hogy egyszer teszteltek a párom miatt aki nagyon beteg volt, és utána három napig vérzett az orrom annyira durva volt a faszi és széthánytam a kocsit is. Tehát egy rémálom volt. Ha nem vállalom a tesztet 2 hét karantén? Egy szemét liba a házi orvosunk, jobban fél a covidtól mint a tűztől.2021. nov. 14. 19:47
11/26 A kérdező kommentje:
Örülök h vannak akik megtehetik h otthon maradjanak mert tüsszentett egyet, de vannak akik tüdőgyulladással is kénytelen menni, mert inkább húzza magát a földön mintsem h a gyereke èhezen. A decemberi plusz pénzből kapnak ajándékot karácsonyra. Tudom milyen mikor nem kapsz semmit mert csorgok a szüleid... De igyekszem mindent megtenni h jó életük legyen és legyen vacsora az asztalon.
2021. nov. 15. 16:54
12/26 A kérdező kommentje:
Tudnék olyanokat.mesélni h lehet hogy többet nem ennèl péksütemény de kehet húst sem. Dolgoztam olyan helyen ahol lekaparták a peneszt a húsról és kirakták. Ahol 3 napos péksüteményt frissitetek felès adták el.
2021. nov. 15. 16:57
13/26 anonim válasza:
Így nem is értem, mit szeretnél ezzel a kérdéssel. Ha a munkahelyed eddig is hagyta, hogy dolgozz nagyon betegen, gondolom, ezután is hagyni fogja, és te sem akarsz otthon maradni. Ezért írtam, hogy teljesen mindegy, hogy mid van, mert téged nem érdekel, a főnöködet sem érdekli. Az orvosodat, akit egyedüliként érdekelne a dolog, direkt kerülöd. Mit szeretnél itt hallani?
14/26 A kérdező kommentje:
Hogy ha a házi orvosom el akar küldeni tesztre, mert el fog. És ha nen vállalom, itthon kellene e rohadnom 2 hétig vagy sem? Ennyi lett volna a kérdésem. Igen vagy nem a válasz... Itt sosem lehet feltenni úgy egy kérdést hogy értelmes Választ kapjon az ember. Legalább is nekem eddig nem sikerült
2021. nov. 15. 21:54
15/26 anonim válasza:
Nem tudom, mj a hivatalos protokoll, állítólag 10 nap. De már minden hatóság sz*rik rá. Mi a férjemmel covidosak lettünk. A férjem olyan rosszul volt, hogy nem tudtunk elmenni a tesztelőpontra, így kiküldték a mentőket tesztelni. Nov. 3-án a gyorstesztünk pozitív lett. A kutya nem mondta (sem a háziorvos, de a mentősök sem, akik kint voltak!) hogy karanténban kéne lennünk és meddig. Ha a férjem jobban lett volna, akkor be kellett volna mennünk saját lábon a tesztelési pontra. Semmilyen karantén nem volt hivatalosan. Nekem az az érzésem, hogy ezt a járványt itthon elengedték. Semmilyen korlátozás nincs már, hadd söpörjön végig.
16/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Végre valaki. Nagybátyám cukorbeteg és gyakran jár orvoshoz. Elment ahol mindig tesztelik előtte majd utána 2 héttel felhívták h lejárt a karantén. Kiderült hogy min2 teszt pozitív lett csak elfeljtek szólni neki.
2021. nov. 16. 08:04
17/26 anonim válasza:
Amíg az egyén nem érti meg a saját felelősségét, addig nem lesz változás. A szomszédaink is jönnek-mennek (és nem csak a kötelező helyekre), miközben egyikük koronavírusos. Ha elmennél a tesztre, és negatív, nem lenne se képzeletbeli, se valós karantén, de felelős emberként akkor sem kellene menned dolgozni, míg meg nem gyógyulsz. Ráadásul hátramaradhat szövődmény is, ha komolyabb bajod van (pl. tüdőgyulladás, arcüreggyulladás), de nem kezelteted.
18/26 anonim válasza:
Az a baj, hogy te tipikusan az az ember vagy, akinek ha az anyja/gyereke elkapja a koronavírust, akkor habzó szájjal fogsz hibáztatni mindenkit, aki betegen mászkál. De neked persze szabad, mert te más vagy. Egyébként nem hat meg a gyereked karácsonyi ajándéka, minden évben ugyanakkor van karácsony, ergo félre tudsz rá tenni év elejétől, ha annyira szar a helyzet.
19/26 anonim válasza:
Hagyjátok, az ilyennek felesleges magyarázni. A hozzád hasonló emberek miatt fogunk még évekig ebben a helyzetben élni, és fog még több ezer ember meghalni. Gratulálok hozzá, remélem megéri a legó a gyereknek.
20/26 anonim válasza:
Egyertelmu ha pozitív akkor otthon kell maradnod 10 napra! Nagyon sajnálom , h beteg vagy ! reménykedjünk ,hogy csak megfáztál! Jobbulast kívánok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!