Beteg vagyok, de nem akarok teszteltetni akkor meddig kell itthon maradnom?
Figyelt kérdés
Pékségen dolgozom, a fagyasztónk -21 fokos. Rohangálunk egész nap, folyik rólunk a víz és elkövettem azt a hibát hogy kabát nélkül mentem be a fagyasztóba. Ma már érzem az egész testemben, folyik az orrom és köhögök, fáj a torkom. Egyenlőre elvagyok, úgy is maszkot kell hordanunk, nem fogok megfertőzni senkit sem. De Ha nem sikerül kikúrálnom. 2 éve nem voltam táppénzen. és most sem szeretnék mert a decemberi plusz pénztől is elesnék, de ha nagyon rosszul leszek kénytelen leszek. Csak hogy egyszer teszteltek a párom miatt aki nagyon beteg volt, és utána három napig vérzett az orrom annyira durva volt a faszi és széthánytam a kocsit is. Tehát egy rémálom volt. Ha nem vállalom a tesztet 2 hét karantén? Egy szemét liba a házi orvosunk, jobban fél a covidtól mint a tűztől.2021. nov. 14. 19:47
21/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Köszönöm szépen, de már kutya bajom.
2021. nov. 17. 17:21
22/26 A kérdező kommentje:
Kedves 19-es válaszoló, elég nagy birka vagy. Ne haragudj, de azért fog évekig tartani mert vannak olyan birkák akik hisznek benne. Nem vagyok vírus tagadó, de ez már röhejes. Túl van tolva az egész már. Anyám sosem volt beteg, be van oltva és most folyamatosan az. Ő csak a dédim miatt csinálta, mert kórházban volt és nem mehetett be másképp. Játsszátok a nemlétező kis agyatokat, és úgy csináltok mintha ti nem mentetek volna be dolgozni még soha úgy hogy meg voltatok fázva. A tetves covidon kívül más is létezik. Mikor mindent felvásároltatok mert be voltatok sz@rva én akkor is maszk nélkül dolgoztam kereskedelemben. Kivittem a lisztet és 100-an vetettek körül. A dédim 96 évesen halt meg, már évek óta gyengélkedett és elaludt, elment. Hoppá, rá van írva a papírjára hogy covidban. Rákérdeztünk hogy ez még is mi? Azt mondták ne törődjünk vele, tévedés. Mindenkit belevesznek a statisztikába hogy riogassák a birkákat. Mennyetek a 22-ik oltásotokra, hátha beledöglötök. Kolléganőm párja 3-ik oltással is 2x volt covidos. Mind2x kihordta lábon. A buszon mesélte egy pasi hogy a főnöke elment kivizsgálásra és 2 héttel később hívták h lejárt a karanténja. Nem tudott róla hogy pozitív lett. Szóval kedves 19-es, adasd be magadnak a 22-ik oltásod is, és költözz a hegyekbe. Amióta itt ez a covid, azóta nincs influenza járvány ősszel. Érdekes. Még vannak olyan birkák, akik félnek a nemlétezőtől és elmennek a 3-ik meg 4-ik oltásra addig lesz is vírus. Én aki sosem hordott maszkot, sosem szedet gyógyszert és ritkán beteg még egyszer sem voltam covidos, mert kinőttem a mesékből és nem hiszek el mindent amit a tévében látok. De amit látok kint, a való életben az, hogy egészséges emberek betegek az oltás után folyamatosan mint anyukám is. Nők véreznek hónapokig, nem jön meg nekik, fiatal lányoknak vannak tőle méhgörcseik, Körülöttem az összes oltott beteg állandóan, aki meg nincs beoltva az meg nem vagy ritkán és pár napot van otthon nem 2-3 heteket. De ahogy mondjátok. A hozzátok hasonló birkáknak, akik mindent is elhisznek amit a tévében mondanak, hiszen a drága politikusok mindig igazak, jók és őszinték... hiába mond bármit is az ember. Hisztek egy oltásban, amivel rajtatok kísérleteznek. Más betegségre évtizedek óta nincs gyógyszer, oltás és évek mire kifejlesztenek egy új gyógyszert. De egy világjárványra fél év alatt sikerült. Na gratulálok hogy ebben hisztek. De tudjátok mit? A ti dolgotok, hisztek amiben akartok de én járok nyitott szemmel inkább. Ti meg bújjatok az ágy alá, vagy húzatok a fejetekre 5 maszkot és adassátok be magatoknak az összes oltást is amit ledugnak a torkotokon. Ne utazzatok buszon, mert lehet leülsz vagy meg állsz egy tünetmentes covidos mellé. De ahogy mondtam jól vagyok, köszönöm. És ti hős emberek akik akkor is otthon maradtok mikor csak az orrotok folyik vagy letört a körmötök éljetek boldog és egészséges életet. Sok álszent, ne mondjátok hogy még nem dolgoztatok betegen, mert rátok szakad a plafon.
2021. nov. 17. 17:52
23/26 A kérdező kommentje:
Sajnos tudom én rontottam el. Meg kellet volna állnom a kérdésemnél, nem részletezni. Most sokan nem tudnak miattam nyugodtan aludni, és ez nagyon rossz. És igazából bánom hogy leállok itt veszekedni, de néha nem tudom megállni. De törölni fogom az oldalam, mert ugyebár tisztelet a kivételnek, és nekik köszönöm a normális, kedves hozzászólást. Na ilyen egy kulturált és intelligens ember, és sajnos tudom most én sem voltam az... de az leszek. Törölni fogom, mert az itt lévő emberek 97°%-a nem tudd normális választ adni egy kérdésre. Itt az enyém példának, és van még bőven az oldalon. Kérdésre válaszolni, értelmesen, normálisa, kulturáltan nem igen sikerül vagy csak sajnos 1-2 embernek. De okoskodni, sértegetni, játszani a nem létező eszüket az nagyon jól megy mindenkinek. És eljátsszák hogy ők még sosem dolgoztak betegen, aztán dehogy nem. Meg hogy ilyen kiflit veszek a gyereknek, aztán te vagy az aki lenyalta az összes polcot a boltban, végig simogattad a mozgólépcső korlátját, kinyitottad az ajtót amit előtte szintén megfogtak 100-an majd össze tapogattad a kifliket hogy melyik a legpuhább, és oda adtad a gyerekednek. És az a legnagyobb bajod hogy én szájmaszkban, meg kesztyűben megfázva dolgozom. Ja... Marika néni is rátüsszentett, Béla bácsi meg ledobta a földre és vissza rakta a kosárba... De najó tényleg befejeztem csak megint nem tudtam megállni. Megfürdetem e gyerekeim, és iszom egy pohár finom bort amit már születésnapom óta tartogattam. És az egyezségetekre is iszom, hogy soha a büdös életben ne legyen semmilyen problémátok, se nektek se a családotoknak.
2021. nov. 17. 18:08
24/26 anonim válasza:
Nem a covid a lényeg kérdező. Egy szaros influenzát sem akar elkapni senki. Ugyanez vonatkozik arra, amikor valaki gombás p.csával leül a vécére. Ha beteg vagy, akkor otthon kell maradni és nem másokat is megfertőzni.
25/26 anonim válasza:
Te egy hős vagy kérdező. És egy oktári nagy felelőtlen barom, aki abban a tévhitben él, hogy "áldozatvállalásával" jót tesz a társadalomnak és a családjának. Most mondom: nem. És felnőtt korban a gyerekek is menekülnek az ilyen mártírkodó anyáktól
26/26 anonim válasza:
Sötét vagy, mint az éjszaka, kedves kérdező! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!