Beteg vagyok, de nem akarok teszteltetni akkor meddig kell itthon maradnom?
Egy napot maradj otthon, vegyél a patikában egy nyáltesztet és ha nem pozitív, és jól vagy, akkor menj.
Én is ezt tettem, mivel a háziorvos telefonon azt mondta hogy nem Covidos tüneteim vannak, nem küld ki tesztelni.
Én meg nem akartam a kollégák közé menni úgy, hogy nem tudom mi van.
A negatív patikai teszt után mentem, meg jó másfél hétig kohecseltem, de maszkot viseltem, a főnökeim pedig kifejezetten kértek, hogy járjak dolgozni, ha nem érzem magam rosszul, mert nagyon sok volt a munka.
"A hangsúly nem azon van, hogy koronavírus-e. Ne menj ilyen betegen dolgozni, pont."
A régi világban, amikor még minden és majdnem mindenki normális volt, akkor így volt. Most már csak a nagyon normális cégeknel van ez így.
A többi suttyó paraszt cég vezetője elvarja, hogy akár covidosan is menjél be. Szomszéd srác árukiszallito. Pozitív lett a tesztje. A főnöke reakciója: nincs ember, nem állhat meg a munka. Gyere be vagy, utána már nem kell jönnöd. Igyál este két pálinkát.
És sajnos ezt nemcsak a szomszéd sráctol hallottam az elmúlt egy évben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!