Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért beszélnek csúnyán az...

Miért beszélnek csúnyán az oltottak az oltatlanokkal?

Figyelt kérdés
Vannak a köreimben sok oltott, de annyira támadják azt aki nem oltatta be magát, hogy néha a sírás környékez, én voltam covidos, nem vagyok vírus tagadó, nem vagyok vakcina ellenes de amit néhány oltott ember csinál borzasztó számomra.
2021. okt. 14. 16:57
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
A szex szórakoztobb, miért nem azt csinálod? Jajj,hogy nincs akivel..ohh de sajnállak 😂😂
2021. okt. 17. 13:27
 22/24 anonim ***** válasza:
Még, még 😃
2021. okt. 17. 14:09
 23/24 anonim ***** válasza:
Főleg a fideszes oltottak a nagyon agresszívek. Kíváncsi vagyok mi lesz a Békemeneten, jobb ha mindenki másfelé megy inkább aznap!
2021. okt. 17. 14:32
 24/24 anonim ***** válasza:

A gond ott van, hogy könnyű célpont vagy. Beszólnak neked, te jól felhúzod magad, ők pedig nagyon jól szórakoznak ezen. Nincs feletted valós hatalmuk, de érzik, hogy egy vitában könnyen föléd kerekedhetnek. Így nem fogják megunni a piszkálódást. Nekik nagy a szájuk, te pedig túl érzékeny vagy.

Nem az a lényeg, hogy ők oltottak, te pedig nem. Fejlesztened kellene a kommunikációs képességeidet, megkeresni és megőrizni a nyugalmadat, lelki békédet. Nem kell, hogy mindenki egyetértsen veled, az embereknek lehet különböző véleménye dolgokról, nincs ezzel semmi gond.

Elmondom, mi az én módszerem. Ha valakinek más a véleménye valamiről, meghallgatom az érveit, hagyom beszélni. Elfogadom, hogy neki ez a véleménye. Ha megkérdezi, én mit gondolok, elmondom, ha nem érdekli, nem mondom el. Tudom, hogy jogom van a saját véleményem kialakításához. Ha ezt a másik ember nem tartja tiszteletben, az eszmecserét lezárom. Neki ez a véleménye, nekem meg az, felesleges erőlködni. Nem idegeskedek, nem kiabálok, nem akarok másokat meggyőzni semmiről. Inkább kérdezek, és mindig kedves, de határozott vagyok.

Ha a környezeted mérgező, csupa olyan ember vesz körül, aki lehúz téged és gondolkodás nélkül áttapos rajtad, itt az ideje a környezetváltásnak. Jót tud tenni az ember idegeinek, lelkiállapotának.

2021. okt. 18. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!