Miért beszélnek csúnyán az oltottak az oltatlanokkal?
Figyelt kérdés
Vannak a köreimben sok oltott, de annyira támadják azt aki nem oltatta be magát, hogy néha a sírás környékez, én voltam covidos, nem vagyok vírus tagadó, nem vagyok vakcina ellenes de amit néhány oltott ember csinál borzasztó számomra.2021. okt. 14. 16:57
11/24 anonim válasza:
Én oltott vagyok és pont leszarom, hogy ki van beoltva és ki nem. Ehhez képest ezen az oldalon mindig csak oltatlanok írnak ki ebben a témában kérdéseket, ők lovagolnak még mindig ezen meg van miatta kisebbségi komplexusuk, miközben az oltottak már hónapok óta leszarják ezt a témát. Paranoiás vagy.
12/24 anonim válasza:
11. Simán kiírhat bárki kérdéseket. Lehet hogy egy oltott állítja be magát oltatlannak csak azért hogy szítsa a tüzet. Itt a gyakorin az egészség rovatban az átlagosnál is több elmebeteg van...
13/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok paranoiás kedves 11. Tudod minden nap kapok olyan megjegyzéseket a be oltott munka társaimtól, hogy gyökér vagyok, barom, kőkorszakban élek mert nem oltattam be magam, és sokszor le nézőek, vagy pl nem akarnak velünk beszélni mert nem vagyunk be oltva. Hát nem tudom akkor ki a paranoiás.
2021. okt. 16. 10:51
14/24 A kérdező kommentje:
12. Pont hogy a be oltattak szitsák a tüzet és ki közösitenek minket. De lehet a vakcinátol ilyen elmebetegek egyesek. De nem is érdekel. Most regisztráltam erre az oldalra de rosszul tettem mert itt annyi a flegma ember hogy a hányinger környékez.
2021. okt. 16. 10:54
15/24 anonim válasza:
Tehát veled mindenhol, mindenki bunkó. A munkahelyeden is bunkók, itt a gyk-n is bunkók. Biztos hogy a többiekkel van a baj, vagy inkább te mész szembe a forgalommal?
16/24 anonim válasza:
Amúgy nem hiszem hogy ezekkel a munkatársakkal a kovid előtt puszipajtások voltatok, most meg hirtelen így bánnak veled. Egyszerűen utálnak mint a szart, oltástól/nem oltástól függetlenül :D
17/24 A kérdező kommentje:
15-16 nyugodjatok le attól majd le nyugodtok, és el árulom nem utálnak hanem irigy kutyák,és bizony van is amire irigykedjenek.De ti unatkozok,hogy folyton vissza írtok? Hát lehet recskázni is, addig is nem kell nekem válaszolni.
2021. okt. 17. 13:15
18/24 anonim válasza:
Biztos az eszedre irigykednek 😂
19/24 A kérdező kommentje:
Biztos tudod taknyos 😂😂😂
2021. okt. 17. 13:21
20/24 anonim válasza:
Égesd még magad, kérlek, olyan szórakoztató! 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!