Pánikbetegség, hipochondria, szívroham?
Figyelt kérdés
Voltam már orvosnál, semmi baja a szívemnek, enyhe hypertonia és magas a pulzusom, amire béta blokkolót szedek. Mostanában kb minden nap mintha szorítana vagy nyomna a mellkasom, elég para, ha fájni is elkezd akkor jól bepánikolok és a szívroham összes tünetét beképzelem magamnak. Már rettegek egy szívrohamtól, senki sehogy nem bír meggyőzni, hogy ennyi idősen kicsi még az esélye. A pánikrohamokra frontint szoktam bevenni, 22 éves vagyok, de ennyi idősen nem szeretnék még rászokni a nyugtatókra, viszont sajnos a pánikrohamok már kb mindennaposak. Szorongás miatt is szoríthat a mellkasom vagy menjek újra orvoshoz ezzel?2021. szept. 13. 12:40
1/3 A kérdező kommentje:
Emellett már semmi kedvem meg erőm semmihez, egész nap csak fekszek, mert ha hason fekszem nem érzem a nyomást a mellkasomban, szinte mindig remegnek a kezeim is, nem merek egyedül lenni, nagyon rossz az egész :(
2021. szept. 13. 13:26
2/3 anonim válasza:
Hipochonder és pánikbeteg vagy. Ahelyett, hogy nyugtatókkal tömnéd magad, inkább fordulj klinikai szakpszichológushoz vagy pszichoterapeutához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!