Pánikbetegséget lehet gyógyítani mely hipochondriával
társul?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Sajnos 4 hónapja küzdök pánikrohamokkal ...nem.tudom mikor jön egyszerűen csak előjön...nagyon félek miatta mert félek ájulástól :/ még sosem ájultam el...a lényeg ilyenkor zsibbad elnehezedik a fejem, belső remegésem van, izzad tenyerem...nagyon nagy szenvedés ez számomra...ma 3x volt rohamom roham.után elfáradok...szeretnék kigyógyulni...voltam januárban általános vérvételen nem mondtam panaszokat csak éves vérképet nézettem orvos azt mondta teljesen jó a vérképem...és más orvos azt mondta magát rákot nem de adna rá utaló jelet vérkép ha daganat lenne .... elég stresszes is vagyok újabban más is élt meg ilyet ?
2020. márc. 6. 22:31
1/4 anonim válasza:
Á, nem. Én csak bő tíz éven át voltam szorongásos hipochonder. Igaz, pánikrohamaim nem voltak, csak éppen az aktuális stressztünetek, amikor úgy gondoltam, hogy valami súlyos bajom van.
Egészen addig tartott, amíg rá nem jöttem, mi az oka: súlyosan alacsony önértékelési zavar, és torz önkép. Rohamosan elkezdtem javulni, ahogyan hozzáfogtam rendbetenni ezt.
2020. márc. 6. 22:47
2/4 anonim válasza:
Lassan 3 éve vagyok így, alig javultam valamit. Rettegek, hányingerem van, leesik a vérnyomásom meg minden. Annyit javultam hogy már bizonyos körülmények között (pl. zacskót, flakon vizet stb. ha viszek magammal) pár km-t tudok bicajozni meg ilyesmi, de tavaly ilyenkor még volt olyan hogy a szó szoros értelmében rettegtem az utcasarokig(!) elmenni.
2020. márc. 7. 00:55
3/4 anonim válasza:
En is ezzel szenvedek. Figyelj, menj el energiagyógyászhoz ő tud csak segíteni ezen!!! Én is ma voltam és nagyon sokat segit, igen eleg draga de nem átverés ! pszihologus meg pszichiáter csak tömi beléd a gyógyszert. De az energiagyogyasz megtanít meditálni és feloldja a blokkokat!!!
2020. márc. 8. 12:46
4/4 anonim válasza:
Hajjajjj üdv a klubba! Dettó 3 éve pánikrohammal küzdöttem amíg lennem tettem a cigit az alkohol és kávét, teljes életmód váltás ön kellett át esni, de van úgy nap mikor rám jön egy kis szorongás de a cigi miatt mert 2ik hónapba vagyok hogy nem gyújtottam rá szóval engem csak az aggaszt mivel jobban oda figyelek magamra hogy a dohányzás miatt nincs e valami káros következmény a szervezetembe (8evig dohanyoztam, most vagyok 24 éves). De hát túl kell tenni az embernek magát ezeken már annyi minden le pereg rólam amit eddig mindig magamra vettem vagy magamba folytottam dolgokat, már nem félek ki adni magamból és nem is gyötörnek a rohamok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!