Két hete kapott Pfizer oltás utan fennálló kezremeges, gyenge labak, egyensulyzavar,neha szedules, neha lelassult beszed és lataszavar lehetnek Sclerozis Multiplex tünetei? Vagy csak az oltás mellekhatasai?(A verkepem tökéletes amugy)
Ez nagyon érdekes és gyanús tényleg. Lehet, hogy azért jött létre az oldal, hogy rátukmálják a mindenféle drága vitamint meg gyógynövényt a rosszul járt oltottakra? Én nem láttam ott oltáselleneseket, hiszen a csoport tagjai bíztak az oltásban és beoltatták magukat, van aki háromszor is.
Viszont azok után, amit írtál, nagyon is lehetséges, hogy valakik az oltottak bajaiból akarnak pénzt csinálni. Nekem is kicsit gyanús volt az a sok "reklám". Sokan nem értik, hogy-hogy nem törölte még a csoportot a FB, amikor az oltásellenes hozzászólásokat szinte mindenhol cenzúrázzák.
Lehet, hogy a reklám a válasz.
Az szerintem is abszurd egy kicsit, hogy az oltottak mindenfélét sugároznának magukból, bár nekem a közvetlen környezetem nincs oltva, ezért nincs tapasztalatom ilyen téren. :)
Én még benne vagyok a csoportban, és én is látok ilyen jellegű bejegyzéseket (mármint hogy sugároznak az oltottak). Nem vagyok virológus, ezért nem tudom hogy egyáltalán lehetséges-e ilyesmi. Egy szakértőt kéne kifaggatni erről. :)
Mindenesetre sajnos az oltás után fellépő ilyen-olyan bajok valósak, nem véletlenül vannak 88 ezren abban a csoportban. Viszont ki tudja, hogy az ott agyonreklámozott, drága szerek érnek-e valamit.
Még mindig fennállnak a tüneteid?
Örülök, hogy már jobban vagy. :)
A vitaminokkal és májvédővel szerintem ezután se állj le, nekem nincs bajom, de folyamatosan szedem a B, C, D3, E vitamint, gyömbért, cinket, szelént, májvédőt és magnéziumot, így még a megfázás is elkerül.
Őszintén, elolvasva a vitamin tablettak összetevőit , nem is tudom mennyire egészségesek állandóan szedni őket...viszont manapság csak a táplálkozásból se lehet elegendő vitamint raktározni :)
Egyébként a kéz remegés, néha egy kis szédülés és erős szorongás maradt hátra , a többi tünet szerencsére elmúlt
Szia, elmúlt azóta már minden tünet? Remélem igen.
Boldog új évet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!