Most akkor mi an igazából a vakcinákkal kapcsolatban?
Én sinopharmot kaptam, De rengeteg ismerösöm azt mondja hogy a vakcinák 10-15 éven belűl megölnek.
Rákot okoznak, külünféle betegségeket idéznek elo.
Valaki nyugtasson meg hogy ez nem így van?
Senki nem tud semmit, mivel nem volt elég idő tesztelni a hosszútávú hatásait. Így minden ilyen jóslás spekuláció, összeesküvés.
Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok vakcina-mániás, de beoltattam magam, szoptatás miatt Pfizert kaptam, amiről még kevesebb infó van, mint a hagyományos elven alapuló kínai vakcináról.
Szerintem kár ezen agyalni. Bármitől, bármi bajod lehet. Ha az oltakozást választottad, most már úgyis mindegy.
Ez, hogy 5-10 éven belül rákot okoz, színtiszta kitaláció. Nyilván senki se tudja 100%-ra megmondani, hogy nem lesz-e a vakcináknak valamilyen káros hatása később, de már van annyira jó az orvostudomány, hogy azért eléggé jól meg tudja előre mondani, mire kell számítani.
És az a tudományos álláspont, hogy ha lesz is valamilyen hosszútávú hatás, az sokkal enyhébb és ritkább lesz ahhoz képest, ami a betegség hosszú távú hatása. Az eddigi tapasztalatok szerint ha valamilyen oltásnak káros hatása van, az hónapokon belül jelentkezik, tehát a régi vakcinák közül se kellett egyet se visszavonni hosszú távú káros hatás miatt.
A tesztek nem a biztonságosság ellenőrzése, hanem a hatásosság bizonyítása miatt tartanak általában évekig, most érthető okokból ezt gyorsabban meg tudták csinálni (sok önkéntes jelentkezett, és a járvány is segíti a tesztelést, nem kellett évekig várni, hogy legyenek fertőzöttek a tesztelők között).
Persze, lehetett volna mondani, hogy inkább várunk még 5 évet és csak akkor kezdünk oltani, de akkor sokkal többen haltak volna meg. Nem érte volna meg a várakozás.
"A tesztek nem a biztonságosság ellenőrzése, hanem a hatásosság bizonyítása miatt tartanak általában évekig, most érthető okokból ezt gyorsabban meg tudták csinálni (sok önkéntes jelentkezett, és a járvány is segíti a tesztelést, nem kellett évekig várni, hogy legyenek fertőzöttek a tesztelők között)."
Azért elég sok évet lecsíptek a vakcina teszteléséből, konkrétan a biztonsági fázisból is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!