Covid oltás utáni lábfájdalom?
Nos, adott szituáció. Sokat fájt a derekam egész életemben, de június körül nagyon beállt, így elmentem reumatológiára. Az ottani kezelést viszont nem végezték el, csak oltottakon. gondoltam ezt az elején letisztázom, mert biztos írni fogja valaki, hogy minek oltattad be magad...
Viszont mióta megkaptam a második oltást rá kb 3 hétre elkezdett fájni először a bal lábam, most meg már a jobb is. hátul térd mögötti részen főleg.
Szerintetek lehet összefüggés? vagy véletlen a kettő?
orvoshoz, ultrahangra október végére kaptam időpontot a úgyhogy addig gondoltam megkérdem, hátha más is tapasztalt ilyet.
Anyum 80 éves, és neki ugyanez lett a gondja az oltás után kb 3 héttel.
Ő nem ment orvoshoz hiába könyörögtünk neki, és elmúlt magától.
Pedig volt, hogy a wcről nem tudom felállni, és hetegik bottal járt kelt.
2-es kösz az infót, de nem ez volt a kérdés!
igazából én sem vagyok benne biztos, most olvasgattam a doctor googleben és gerincfájdalom is sugározhat lábba. meg még ezer dolog
Á véletlen sem a derekadtól fáj a lábad aminek köze lehet hozzá. Nem , ti az oltásra fogjátok. Ne röhögtessétek már ki magatokat. Nekem meg a fogam fájt az oltás után biztos sok köze van hozzá.
Nem a derekad, a gerinced a tartó szerkezetedtől fáj a lábad, biztos nincs hozzá köze. Juj de gáz, hogy mindent ráfogunk amit csak lehet. Szerintem amikor még nem volt oltásod, akkor is attól fájt már akkor a derekad.
3
A 80 éves nénikének sem a kora miatt fájt a lába, az oltástól. Hogy lehet ilyeneket ráfogni. Elárulom ebben a korban oltás nélkül is fáj mindenük .
Épp az előbb írtam, hogy a gerinctől is fájhat a lábam nem értem mire fel ez a stílus. Feltettem egy kérdést, hátha valaki tapasztalt hasonlót, nem konteós agymosott módjára szajkóztam, hogy az oltástól van ez. De már több helyen olvastam, hogy más is tapasztalt ilyet.
Chill!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!