Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi bajom lehet szerintetek?

Mi bajom lehet szerintetek?

Figyelt kérdés

Azt érzem, mintha belül a mellkasomon a szívem furcsán kalapálna de úgy képzeljétek el, hogy ez ilyen folyamatos köhögési ingert vált ki.

Ezen kívül nehezen veszem a levegőt és izzadok, bár az utóbbi 2 tünet lehet csak a pánik miatt van, de az első az fix és a semmiből jött elő.

Egyébként a hétköznapokban is vannak gondjaim. Például mikor ülő pozícióból felállok gyakran meg kell fognom a falat mert azt érzem a szívem kihagy és összeesek.

Mit gondoltok? Mi ez?

20/F

2021. aug. 26. 22:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem fogjak tudni megfejteni.

A helyedben feohivnam a haziorvost es jeleznem neki, hogy az utobbi par napban tobbszor elofordult ilyen szedules hirtelen felallaskor, furcsa szivdobogas, mintha neha kihagyna, rosszulletek, gyakori kohogesi inger, izzadas.

ne kavezz, ne cigizz, ne igyal alkoholt. es pihenj eleget es ne stresszelj.

ha meg hirtelen lennel nagyon rosszul vigyen be valaki az ugyeletre neznek ekg-t jo esetben...

2021. aug. 26. 22:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott lenni, de az csak pár másodpercig tart. A szivem meg lelassul ha felállok, a pulzusombol itelve. Szerintem hivd fel a háziorvosod
2021. aug. 26. 23:07
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, hogy pánikroham. Különös tekintettel akkor van jó okom ezt gondolni, ha már voltál kardiológiai kivizsgáláson és negatív lett.
2021. aug. 26. 23:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!