Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehetett a hányásomban?

Mi lehetett a hányásomban?

Figyelt kérdés
Mai nap ettem egy gluténmentes sajtburgert, illetve egy zero colát mellé, majd rosszul éreztem magam rá, 1-2 órára hányinger . Majd elmentem hányni 2-szer csak öklendeztem , igazából semmi nem jött , majd harmadjára már igen… gondolom a hamburger , de volt a hányásomban ilyen fekete, nyálkás , valami…. Az a cola lehet? Igazából lefotóztam, de nem akarom ide kirakni , mert kicsit undorító, de ha valakit érdekel, vagy úgy jobban megtudja mondani akkor elküldöm privátban, kicsit megijedtem most :(

2021. aug. 9. 22:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Valoszinu igen
2021. aug. 9. 22:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak azért , mert fura, hogy ilyen nyálkás … attól félek vér 😭. Hányásos dolgoktól mindig ki készülök :/.
2021. aug. 9. 22:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lesz semmi bajod de ha mégis, akkor inkább menj orvsohoz és neki mutasd, gyakorin mi itt nem tudunk mit mondani erre. Ha nem fáj es minden rendezodik pár napon belül, akkor bármi is volt, mindegy,mert vége lett.
2021. aug. 9. 23:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Kóla volt. nekem is sokszor ilyen nyúlós fekete színű lett .

Bulimias voltam és a kóla ugyan olyan kihanyva ahogy írtad.

2021. aug. 10. 07:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarom részletezni, de az a gyomrodbol jott, ugye nem meglepo ha nyalkas
2021. aug. 10. 10:07
 6/6 anonim ***** válasza:
30%
Csak nem norbiupdate? :D
2021. aug. 10. 10:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!