Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Valakinek hasonlo? a nyakam...

Valakinek hasonlo? a nyakam jobb oldalán be van duzzadva kicsit a nyirokcsomom, csak tapinthatoan. tegnap este jött ez elo mert elkezdett fajni. most is faj de csak ha hozzaerek. hapcizok meg folyik az orrom, reggel kapart a torkom. de jol vagyok.

Figyelt kérdés
17/F.
tegnap 14:45
 1/8 anonim válasza:
Fül Orr Gégészet beutalót kérni a körzeti orvostól!. Komolyan veszik és kivizsgálják ha kell akkor megfelelő gyógyszert írnak fel. Nem kell aggódni de nem is szabad várni vele mert utána nehezebben gyógyul. Írány az orvos!!!
tegnap 15:04
 2/8 anonim ***** válasza:

Kellene orvos.

Meg biztos gyógyszer is.

Későbbiekben is figyelni kellene rá, ha most meggyógyul is

tegnap 15:08
 3/8 A kérdező kommentje:
de teljesen jol vagyok, semmi bajom. ha nem piszkálom nem fáj, nem is látszódik csak ha kitapintom
tegnap 15:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha virusos betegseged van, megjelenik. Azert nezesd meg. Nekem regota ott van, nem faj, de ha beteg vagyok akar egy megfazasnal is felbukkan.
tegnap 15:48
 5/8 A kérdező kommentje:
hat nem mondanam hogy beteg lennek. de neha hapcizok a mindennapokban meg folyik az orrom. tegnap este egyrol a kettore jelent meg. mar nem faj csak ha piszkalom
tegnap 15:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Lehet hogy tenyleg "csak" egy megfázásos vírus és el fog múlni.

Azért figyelj rá. Tudod a pajzsmirigy is közel van és arra vigyázni kell.

Ha nem múlik vagy ismétlődik meg kellene nézetni.

Ne nyomkodd..

Gyógyulást.

tegnap 16:53
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm. csak azt nem ertem, hogy tok random megjelent tegnap este, lehet kezdodo torokgyulladas vagy hasonlo? bar még nem faj a torkom
tegnap 17:06
 8/8 A kérdező kommentje:
de mas bajom ezeken kivul nincsen
tegnap 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!