Valakinek hasonlo? a nyakam jobb oldalán be van duzzadva kicsit a nyirokcsomom, csak tapinthatoan. tegnap este jött ez elo mert elkezdett fajni. most is faj de csak ha hozzaerek. hapcizok meg folyik az orrom, reggel kapart a torkom. de jol vagyok.
Figyelt kérdés
17/F.tegnap 14:45
1/8 anonim válasza:
Fül Orr Gégészet beutalót kérni a körzeti orvostól!. Komolyan veszik és kivizsgálják ha kell akkor megfelelő gyógyszert írnak fel. Nem kell aggódni de nem is szabad várni vele mert utána nehezebben gyógyul. Írány az orvos!!!
2/8 anonim válasza:
Kellene orvos.
Meg biztos gyógyszer is.
Későbbiekben is figyelni kellene rá, ha most meggyógyul is
3/8 A kérdező kommentje:
de teljesen jol vagyok, semmi bajom. ha nem piszkálom nem fáj, nem is látszódik csak ha kitapintom
tegnap 15:16
4/8 anonim válasza:
Ha virusos betegseged van, megjelenik. Azert nezesd meg. Nekem regota ott van, nem faj, de ha beteg vagyok akar egy megfazasnal is felbukkan.
5/8 A kérdező kommentje:
hat nem mondanam hogy beteg lennek. de neha hapcizok a mindennapokban meg folyik az orrom. tegnap este egyrol a kettore jelent meg. mar nem faj csak ha piszkalom
tegnap 15:50
6/8 anonim válasza:
Lehet hogy tenyleg "csak" egy megfázásos vírus és el fog múlni.
Azért figyelj rá. Tudod a pajzsmirigy is közel van és arra vigyázni kell.
Ha nem múlik vagy ismétlődik meg kellene nézetni.
Ne nyomkodd..
Gyógyulást.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm. csak azt nem ertem, hogy tok random megjelent tegnap este, lehet kezdodo torokgyulladas vagy hasonlo? bar még nem faj a torkom
tegnap 17:06
8/8 A kérdező kommentje:
de mas bajom ezeken kivul nincsen
tegnap 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!