Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha az orrmelléküreg van...

Ha az orrmelléküreg van begyulladva és folyik hátra sűrű váladék + a köptető sűrű sárga váladékot hoz fel torokról, de lázam nincs.Hangom minimális Ez bakteriális vagy vírusos betegség?

Figyelt kérdés

Kaptam antibiotikumot Kiváltottam, de az orvos felhívta a figyelmet a keresztallergiára 15%, mert coviddal voltam kórházban és a ceftriaxontól fulladtam. Hörgőgörcsöt kaptam.

Amit most felírtak azt szedtem már korábban és nem volt tőle bajom.

De mivel nehezebb a légzésem a kórházi rosszullét óta így nem tudom bemerjem venni vagy sem.

A háziorvos azóta szabin van 30-án lesz csak.

Én meg addig szenvedek.

Nem tudom mit tegyek.

Helyettes orvos, kedvesen azt momdta, nem lesz bajom tőle, nyugodtan szedjem.

Ha véletlenül mégis, akkor hivjuk a mentőt.

🤦🤦🤦🎄🎄

#Bakteriális vagy Virusos# ANTIBIOTIKUM #Félelem #Salvus vizzel való inhalálás ronthat a Rekedtségen????
tegnap 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Sokat fújd az orrod,akkor tisztul az arcüreg.
tegnap 20:43
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem jön kifelé. Csak hátra csorog. De először a torkomról indult meg a váladék köptető segítségével. Elég sok kijött.

Viszont inhalátort is használtam.

Akkor indult meg az orrom.

De sajnos orrsövényferdülésem van es kifelé minimálisat tudok fújni. Mind hátra csorog.

Hiába használtam Mometason Sandozt. Ezerrel folyik hátra.

De ez bakteriális vagy Virusos?

Merjem bevenni az Aktil Duo-t vagy ne?

A ceftriaxontól voltam rosszul.

Azt szeptember végén kaptam a kórházban.

tegnap 21:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezt senki nem fogja megmondani neked, hogy vírusos vagy bakteriális fertőzés, de ezek a betegségek általában bakteriális eredetűek. Indulhatnak vírusos fertőzésnek, de felülfertőződnek.

Én beszedném, más hatóanyagú antibiotikum, ha pedig bakteriális fertőzés, akkor mindenképpen antibiotikum kell.

Ünnepek vannak, sok mindent nem tudsz tenni, ha felhívod az ügyeletet ott ugyanezt fogják mondani, szedd be, ha meg valami egyéb tünetet észlelsz akkor hívd a mentőket.

Annyit megtehetsz, hogy estére már nem, hanem reggel veszed be és ha a nap folyamán gond van, akkor tudsz azonnal cselekedni, addig meg tudsz nyugodtan aludni.

tegnap 21:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm
tegnap 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!