Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szívinfarktus vagy stressz?

Szívinfarktus vagy stressz?

Figyelt kérdés

36 éves férfi vagyok.

Elég hipochonder, stresszes, de alapvető egészséges életmódot folytatok.

Félévente jarok kardiológiai kivizsgálásra, a legutóbbi 1 hónapja történt, rendben volt minden.

Mostanában elég rossz az emésztésem, puffadok, reflux stb.

Ma szúró mellkasi fajdalmam volt, elmentem a háziorvoshoz, kicsit vártam, de a fajdalon kezdete utan 1.5 óraval készült egy EKG.

Azt mondta ez rendben van, ezen infarktusra utaló jel nincs.

Itthon csináltam eg kardinalis troponin szint mérést ( volt gyorstesztem) ami negatív lett kb 2 órával a tünetek utan.

Elképzelhető hogy infarktusom volt/van, akár egy kisebb is?

Kerlek adjatok tanácsot.

Köszönöm

tegnap 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem nincs infarktusod. Szerinten az rohadtul nem úgy működik hogy jön a tünetje aztán elmúlik és jól vagy. A fájdalom nem fog elmúlni a mellkasodból sőt tovább sugárzik. Ha az ekg nem mutatott semmit akkor nincs semmi bajod. A hipochander problémádat kéne kezelned.
tegnap 19:15
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem múlt el sokaig

Fajt a karom, vallam, nyakam stb.

Azt meg hozzateszem, hogy nekem ez minde egyes alkalommal így megy... :(

tegnap 19:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem volt.

A vállad mástól is fájhat , mozgásszervi okból például.

Ki vagy vizsgálva.

Ott nincs olyan elváltozás, amire gyógyszert szednél, tehát nincs koronária plakkod, nincs mitől infarktust kapj.

Az igazi infarktus nem ennyi, mint amit leírtál.

Éld az életed, és ne stresszeld magad!

tegnap 21:12
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Nem valószínű, de lehetséges. Mindenesetre ha bármit észreveszel magadon, akkor mentő-kórház!
tegnap 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!