Kaphatok szívinfarktust csak úgy ? Kardiologian minden vizsgálatom teljesen negatív holter terhelés uh coronaria ct. Extrasystolet találtak amit valószinleg a stressz okoz. De en mégis ettől rettegek állandóan ha érzek valami fájdalmat a hasamba..
Figyelt kérdés
Vagy a hátamba vagy a bárhol.??okt. 27. 07:07
1/20 anonim válasza:
a legegészségesebb ember is kaphat minimális eséllyel. igazabol azon is retteghetsz, mi van, ha nyersz a lotton.
2/20 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nagyon minimális az esély igaz ? Pénteken voltam utoljára akkor 2 hetest értékelték ki azon is minden jó volt. Azt mondták reumatologián kell kezelni mikor fáj a nyakam stb onnan sugároznak a fájdalmaim előre
okt. 27. 07:53
3/20 anonim válasza:
Igen. Nyugi. Attól, hogy félsz tőle, nem fogod tudni megelőzni. Viszont az életedet tönkreteheti az állandó félelem.
4/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a megnyugtatást. Nagyon kedves ember vagy !!
okt. 27. 08:20
5/20 anonim válasza:
Évekig voltak nagyon komoly szegycsonttól-állcsontba-lapockába hasító fájdalmaim, minden szívvel kapcsolatos vizsgálat negatív volt, de maradt az ijesztő fájdalom. Aztán nem akart elmúlni a torokfájásom, és a gégészeten derült ki, hogy refluxom van. Az csinálta már akkor évek óta az infarktushoz hasonló tüneteket. Érdemes lenne neked is gondolni erre, mert nagyon sokan csak az infarktustól rettegünk, közben nem is gondolunk a refluxra. Sajnos az orvosoknak sem nagyon jut eszükbe.
6/20 A kérdező kommentje:
Refluxom van de szedek gyogyszert maradtak a fajdalmaim
okt. 30. 19:28
7/20 anonim válasza:
5.ös vagyok. Akkor valszeg az okozza a panaszaidat, semmi köze a szivedhez. Én is szedtem gyógyszert, de többet ártott, mint használt. Keserves kínokat éltem át, amíg leszoktam róla. Vigyázok, hogy mit eszem-iszom, és evés után nem hajlongok, meg nem fekszem le. Így egész jól elvagyok.
8/20 A kérdező kommentje:
Pedig már a masodik fajta gyógyszert írja a gasztroenterologus .. azt mondta a gyógyszernek jónak kell lennie.. ezekszerint megsem mindenkinek hatásos
okt. 31. 07:06
9/20 A kérdező kommentje:
Tükrözésen látta hogy a nyelőcsőben is van felmaródás. Már minden nap szenvedek
okt. 31. 07:07
10/20 A kérdező kommentje:
A fájdalomtól
okt. 31. 07:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!