Miért félek attól minden nap hogy szívinfarktust kapok vagy le áll a szívem csak úgy ? Voltam teljes kardiólógiá vizsgálaton semmi baja a szívemnek. Mégis ettől félek mindignézegetem a pulzusom. Egészségesszívnél nemlesz semmi bajom csak úgy ?
Figyelt kérdés
szept. 25. 19:59
1/9 anonim válasza:
Egészséges szívvel nem kapsz szívinfarktust. Ha fiatal vagy, nem magas a vérnyomásod, koleszterined is rendben, akkor nagyon minimális az esélye.
2/9 Senior Séf válasza:
Az a te bajod, hogy nagyon ráérsz agyalni. Menj el kukoricát kapálni,mindjárt nem lesz a szívednek semmi baja.
3/9 A kérdező kommentje:
Vérképem rendben , szív ct is egészségesek a koszorúerek. Alacsonyabb a vérnyomásom legtöbbször. De mégis minden nap ezen rettegek vagy pitvarfibrillációtól. Nem tudom mit kéne csináljak
szept. 25. 20:16
4/9 anonim válasza:
Egyenes út a hipochondria felé. Csak magaddal cseszel ki ha folyamatosan nézed a pulzusod, meg bebeszéled magadnak aztán majd jönnek a tünetei, de közbe semmi bajod.
5/9 A kérdező kommentje:
És ezzel mit tudok csinálni ?
szept. 25. 20:32
6/9 anonim válasza:
Keresel valami elfoglaltságot. Járj el futni, sétálni vagy bármi. Valami új hobbi esetleg.
7/9 anonim válasza:
Félelmek. Egészségesen élni és stresszt kezelni. A mozgás valóban sokat segít.
8/9 anonim válasza:
"És ezzel mit tudok csinálni ?"
Mondták feljebb:
Menj el kukoricát kapálni
9/9 anonim válasza:
Le lett pontozva a második válasz, pedig hát igaza van. 🫤 túl sok a fölös időd, nincs amire koncentrálj, ami lekössön. Tudom, mert én is voltam ebben a cipőben, amikor még munkanélküli voltam, alig jártam el otthonról, családon kívül jóformán csak egy emberrel tartottam a kapcsolatot, azzal se túlságosan gyakorta. Fostam a tüdőembóliától, a trombózistól és a szívinfarktustól is. Amióta van munkám, vannak emberi kapcsolataim, és olyan hobbijaim, amik lefoglalnak, nem agyalok ilyesmiken. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!