Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kaphatok szívinfarktust csak...

Kaphatok szívinfarktust csak úgy ? Kardiologian minden vizsgálatom teljesen negatív holter terhelés uh coronaria ct. Extrasystolet találtak amit valószinleg a stressz okoz. De en mégis ettől rettegek állandóan ha érzek valami fájdalmat a hasamba..

Figyelt kérdés
Vagy a hátamba vagy a bárhol.??
okt. 27. 07:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Jobbulast, Kitti, vigyázz magadra<3
okt. 31. 07:09
 12/20 anonim ***** válasza:
Gondolom protonpumpa-gátló. Olvass utána, elég vitatott a hatása, de hosszú távon egy sem jó. Legjobb az lenne, ha gyógyszer nélkül tudnál tünetmentes lenni. Odafigyeléssel megoldható, és idővel megtanulja az ember, hogy kis változtatással szinte mindent ehet. Pl.töltött paprika, sóskamártás szigorúan tilos, de ha teszek bele a végén egy kis szódabikarbonát (erősen felhabzik!) akkor már nem okoz bajt. Vagy kávéból a fagyasztva szárított iható, abból a csersav nagy részét kivonják az eljárás során.
okt. 31. 07:25
 13/20 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a válaszod
okt. 31. 07:32
 14/20 A kérdező kommentje:

Nem ír valami jókat ezekről a gyógyszerekről azt meg kell hagyni

....

okt. 31. 07:35
 15/20 anonim ***** válasza:
Amíg a nyelőcső rendbe jön, addig szigorúan tarts be minden ajánlást, fogod érezni, ha javul. Ha meggyógyult, majd utána kisérletezhetsz. Sokszor egy pohár víz is elég, ahhoz, hogy csökkenjen a fájdalom.
okt. 31. 07:46
 16/20 A kérdező kommentje:
Nekem igazából annyit mondtak hogy a gyógyszert vegyem be reggel
okt. 31. 09:16
 17/20 anonim ***** válasza:
Az baj. Nekem már a gégészeten, ajánlották, hogy innen merítsek ötleteket: [link] Ebből megérted, miről is van szó, aztán már magadtól is tudod, hogy miféléket ehetsz, vagy min kell változtatni.
okt. 31. 09:31
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
okt. 31. 09:34
 19/20 anonim ***** válasza:
Azt viszont nem értem, hogy ha már tudod, hogy refluxod van, az okozza a panaszokat, a szivednek meg nincs baja, akkor miért infarktustól félsz, ahelyett, hogy a létező refluxoddal foglalkoznál.🤨
okt. 31. 09:37
 20/20 A kérdező kommentje:
Mert folyamatosan fajdalmat érzek és annak is ezek a tunetei . És biztam a gyogyszerbe de semmi
okt. 31. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!