Segitseg kérdése:
Ez nem valami súlyos betegség előjele, ugye? (nyugtassatok meg)
Figyelt kérdés
Szombaton elájultam, amit csak a stresszre és a tömegre fogtam (esküvőn voltam) azóta, ha felállok szédülök és azonnal vissza kell ülnöm, gyakran zsibbadnak a végtagjaim, a víz minden előjel nélkül lever, sokszor homályosan látok és a gondolkodás is nehezemre esik néha és a memóriám sem a legjobb, amikor fekszek, olyan, mintha nyomnának a belsőszerveim, ma pedig láttam egy hatalmas szivárványszínű kaszáspókot, ami nem is vagyok biztos, hogy ott volt. Kihangsúlyozom nem élek semmi szeren, még csak nem is dohányzok. El kéne mennem orvoshoz? Ha igen, milyenhez?2021. júl. 28. 16:16
11/14 anonim válasza:
Szegény kérdező meg orvoshoz se ment de ti már tudjátok hogy agy daganatos. Ha az a műtétet is ti fogjátok végrehajtani neten keresztül? Bárkinek bármi baja van itt gykn a sok okos már egyből a rákot írja... Természetesen szükséges eü végzettség nélkül fotelből pofázva. Na ez az amin az orvosok kiakadnak.
12/14 anonim válasza:
11-es már ne is haragudj, de mi csak azt írtuk le hogy SZERINTÜNK a tünetek alapján mi állhat a háttérben, nyilván nem jelentettük ki hogy biztos hogy szegénynek daganata van, csak hogy ez is benne van sajnos a pakliban. Nem kell így leosztani minket, természetes hogy nem tudunk biztosat mondani elvégre nem minden felhasználó orvos vagy annak tanul. Mellesleg a kérdező pedig igazán elmehetett volna a kérdés kiírása helyett már akkor orvoshoz amikor már az első tünetek feltűntek elvégre ezek a szimptómák eléggé aggasztónak bizonyulnak.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és semmi súlyos, csak vashiányom van és kevés folyadékot ittam, van egy enyhe kis cukorbetegségem is, de mostanában jobban odafigyelek ezekre:3
2021. aug. 7. 15:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!