Segitseg kérdése:
Ez nem valami súlyos betegség előjele, ugye? (nyugtassatok meg)
Figyelt kérdés
Szombaton elájultam, amit csak a stresszre és a tömegre fogtam (esküvőn voltam) azóta, ha felállok szédülök és azonnal vissza kell ülnöm, gyakran zsibbadnak a végtagjaim, a víz minden előjel nélkül lever, sokszor homályosan látok és a gondolkodás is nehezemre esik néha és a memóriám sem a legjobb, amikor fekszek, olyan, mintha nyomnának a belsőszerveim, ma pedig láttam egy hatalmas szivárványszínű kaszáspókot, ami nem is vagyok biztos, hogy ott volt. Kihangsúlyozom nem élek semmi szeren, még csak nem is dohányzok. El kéne mennem orvoshoz? Ha igen, milyenhez?2021. júl. 28. 16:16
2/14 anonim válasza:
Mindenképpen jó lenne, ha látna orvos, akár a körzeti is (hacsak nem olyan, hogy könnyen lepattint), ő majd tovább utal. Bár, ha nekem ilyen tüneteim lennének, azonnal mennék kórházba a sürgősségire.
3/14 anonim válasza:
Szia! Nem akarok vészmadár lenni és elszomorítani sem akarlak, megijeszteni meg pláne de az elsővel értek így egyelőre egyet. Így első blikre nekem is az agydaganat jutott eszembe, de okosabb lennél ha elmennél egy orvoshoz, ugyanis ezek a tünetek már nem elhanyagolhatónak számítanak. Menj el kórházba vagy bármilyen orvoshoz, hidd el ő többet tud majd mondani mint mi
4/14 anonim válasza:
A legjobb ha orvoshoz mész mert súlyos betegség is állhat a háttérben
5/14 anonim válasza:
Az agyrák furcsa égett szagokat okoz. Érzel ilyesmit? Amúgy szerintem ez nem valószínű, inkább valami vérrög lehet ami elzárja a vérkeringést az agyad egy területén. Gondolom fiatal vagy még, de fokozott sztrók veszélyben lehetsz tehát menj el orvoshoz. Holnap! Valószínűleg ad majd beutalót kivizsgálásra, tehát minél hamarabb intézd mert ebből rendes kezelés csak sokára lesz.
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
Kedves 5,nem érzek ilyeneket szerencsére:)
Egyébként lehet, hogy még ennyire sem súlyos, mert így visszaemlékezve az utóbbi napokra, szószerint alig ittam, szóval lehet csak ennyi
2021. júl. 29. 00:24
7/14 anonim válasza:
De sok phd orvos lett itt hirtelen.
8/14 anonim válasza:
Egy vérnyomást azért mérjél, Ugyanis ez a tünete a vérnyomás esésnek is.
9/14 anonim válasza:
#7!
Ahhoz nem kell egyetemre járni, hogy elmondhassuk a véleményünk. Ha értelmes dolgot nem tudsz mondani minek kommentelsz?
De, ha már itt tartunk, csak nagyon kevés orvosnak van phd-ja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!