Milyen érzés amikor megmondják, hogy rákos beteg vagy?
Több tényező miatt is szükséges volt egy vérvételt csináltatni, az eredmenyeim nagyon rosszak lettek, az orvos tovább küldött hematológushoz.
Még semmi sincs kimondva, de érződik...
Milyen érzés amikor megmondják?
Tudom már most, de azt hiszem felfogni még nem sikerült
Dehogy tudod már most...
A hematológia, pedig egy egyszerű szakrendelés, ahol a vérképzési problémákkal foglalkoznak.
Sokat jártam oda, élek, és virulok.
No para.
Ne diagnosztizáld magad, lehet, hogy semmi bajod sincs.
Amúgy lelki alkaton múlik. Én egyszerűen megkérdeztem, hogy jó, akkor most mit kell csinálni.
Lymphocyta magas
Fehérvérsejt magas
Vörösvértest alacsony
LDH és CRP érték magas
Ezek amik több csillagosak voltak.
Alapvetően azért mentünk háziorvoshoz, aki javasolta a vérvételt, mert sokat fogytam és sok ismeretlen eredetű folt keletkezett rajtam.
Én nem negatív akarok lenni, félre ne értsetek, csak azt gondolom ami elég valószínű és amit az orvosok is gondolnak.
Csak a levegőbe nyilván nem lehet kimondani,hanem előtte több bizonyíték kell.
De adná az ég, hogy tényleg ne legyen semmi, csak rossz egybeesések.
Nem rák, kordában tartható de hamar súlyosság válható autoimmun betegségem van.
Hát bennem egyfajta megkönnyebbülés volt, hogy "legalább tudom", és nem bizonytalanságban tengődök.
Könnyebb volt tervezni a jövőt, mert pl így olyan férfi, aki gyereket akar szóba sem jöhet, tudatosan figyelek az étkezésre, a mozgásra és volt időm utánanézni, hogyha romlana az állapotom, hogyan tovább.
Szar. Milyen lenne.
Van aki jobban viseli, van aki kevesbe.
Ennel sokkal szarabb amikor az eselyeket latolgatjak.
Mint amikor az oddsokat lesegeted tippmixen.... csak itt az eleteden van az odds.
Meg amikor azt mondjak statisztikailag az 5 eves tulelesre van 50%-od... szevasz. Dolgozd fel...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!